Συνεχίζονται οι επισκέψεις του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου στα χωριά ενόψει των επικείμενων εκλογών.

Οπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της "Επανεκκίνησης" "στο Γλίνος, τον Λόγγο και την Πατουλιά, της ΔΕ Εστιαιώτιδας, το μήνυμα ήταν σαφές: ενισχύουμε τα χωριά με κάθε τρόπο, στηρίζουμε τους κατοίκους, προσπαθούμε να μείνει ο κόσμος στον τόπο του. Ο Δημήτρης Παπαστεργίου το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου 2019 μίλησε στα τρία αυτά χωριά σε συγκεντρώσεις των κατοίκων που άκουσαν με ενδιαφέρον για τα έργα:
- σε γήπεδα,
- σε αποδυτήρια,
- σε πλακοστρώσεις,
- σε πεζοδρόμια,
- σε παιδικές χαρές,
- σε δημοτικά σχολεία και παλιά κοινοτικά καταστήματα,
- σε έργα για τους υδατόπυργους,
- σε καθαρισμό καναλιών…

Όλα αυτά είναι τμήμα μόνο της μέριμνας που δόθηκε την πρώτη θητεία από την «Επανεκκίνηση». Τώρα, συνεχίζουμε, τώρα στοχεύουμε ψηλότερα, είπε ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Και αναφέρθηκε στην αγροτική οδοποιία και σε νέες παιδικές χαρές, στο πρόγραμμα για βοσκοτόπια, σε φροντίδα ακόμη και για προβλήματα με διελεύσεις φορτηγών.
Τα τρία αυτά χωριά, «κοιτίδα» των αγροτών και των νέων που μάχονται καθημερινά, ήταν και «κοιτίδα» συζήτησης. Τέθηκαν ζητήματα με τον Δήμαρχο, συζητήθηκαν θέματα, συμφωνήθηκε η ανάγκη να επιταχυνθεί η δράση του Δήμου.
Η νίκη από την 1η Κυριακή, «για να συνεχιστούν τα έργα, είναι ο τρόπος για να αλλάξουμε τα χωριά μας», τόνισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου. «Και μαζί με τους συμβούλους της “Επανεκκίνησης”, θα είμαστε ξανά μαζί, εδώ στα χωριά, να προσπαθούμε και να πετυχαίνουμε»!