Ο βουλευτής του Σύριζα κ. Σάκης Παπαδόπουλος μιλώντας στη Λέσχη 97,6 πήρε θέση για όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στο Νοσοκομείο Τρικάλων, λέγοντας:
«Νομίζω ότι το Νοσοκομείο Τρικάλων έχει μια πολύ καλή πορεία σε πολλούς ευαίσθητους τομείς. Είναι ορατές οι προσπάθειες που γίνονται για να κάνουμε παρεμβάσεις πολύ σημαντικές για επαρχιακό νοσοκομείο. Ο εξοπλισμός του νοσοκομείου ενισχύεται σημαντικά, δεν υπήρξαν προβλήματα όπως κατηγορούμασταν στην υπόλοιπη Ελλάδα ότι λείπει υγειονομικό υλικό, δεν τόλμησε κανείς να το πει αυτό για το Νοσοκομείο Τρικάλων.
Προφανώς και διαφωνώ με την ανακοίνωση της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών.  Αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί η φράση ‘σφουγγοκωλάριοι’ για στελέχη του Νοσοκομείου, τους ίδιους αδικεί. Αντί να συμβάλλουν στο γεγονός ότι χρειαζόμαστε μια πολύ καλύτερη συνεργασία, να καλύψουμε κενά που συνεχίζουν να υπάρχουν, βγαίνουν ανακοινώσεις κατηγορώντας ο ένας τον άλλον. Πρέπει να κάνουμε επίσημα μια σοβαρή συζήτηση για το πώς το Νοσοκομείο με το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει θα συνεργαστεί για να κάνουμε το ίδρυμα όπως το ονειρευόμασταν.
Όσον αφορά στους χειρισμούς του κ. Παρθένη, ο θεσμικός μου ρόλος δεν μου επιτρέπει να σχολιάσω κάτι περισσότερο. Πρότεινα μόνο να κάνουν μια καλύτερη προσπάθεια να συνεργαστούνε».