Παρουσία μεγάλου αριθμού μελών και φίλων, που κατέκλυσαν το ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον» πραγματοποιήθηκε το απογευματινό των Αργιθεατών Πρόκειται  για μια εκδήλωση που κάθε χρόνο αποτελεί πόλο έλξης για τους Αργιθεάτες και φίλους του Συλλόγου, που φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Το πρόγραμμα παρουσίασε με άριστη επιδεξιότητα η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Έλλη Τσιρογιάννη,η οποία με λίγα λόγια ουσίας και περιεχομένου έκανε γνωστό το κοινωνικό έργο που επιτέλεσε ο Σύλλογος τη χρονιά που πέρασε.
Επισκέφθηκε πολλά ευαγή ιδρύματα, όπως το Ιδρυμα Χρονίων Παθήσεων,το Γηροκομείο Τρικάλων,το ειδικό Σχολείο προσφέροντας ψυχαγωγία με το χορευτικό του Συλλόγου και όχι μόνο.
Τα Χριστούγεννα ετοίμασε δέματα και τα πρόσφερε σε άπορες οικογένειες. Το 2016 το Διοικητικό Συμβούλιο εν όψει των εορτών του Πάσχα τα έσοδα του απογευματινού θα διατεθούν σε παιδιά που έχουν απόλυτη ανάγκη.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρθηκε και στην Τράπεζα αίματος και παρεκάλεσε τους παρευρισκομένους όσοι μπορούν να δώσουν αίμα να το κάνουν,γιατί σε ώρα ανάγκη θα σώσουν μια ζωή. Επίσης η Πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρθηκε στη Συλλογή  «Παραδοσιακών αντικειμένων» και κάλεσε τα μέλη και τους φίλους να τα φέρουν στο Σύλλογο ,γιατί περνούν καθημερινά πολλοί άνθρωποι τα βλέπουν και τα θαυμάζουν.
Ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων δεν επιχορηγείτε από καμία κρατική πηγή, και ότι έχουμε κάνει…..αγορά αίθουσας,στολές κ.λ.π είναι από τις δωρεές των μελών και φίλων που αγαπούν το Σύλλογο για το σπουδαίο έργο του.


Συνέχεια στο πρόγραμμά μας το φυτώριο του Συλλόγου μας(τα μικρά παιδιά) μας χόρεψαν τρία Αργιθεάτικα τραγούδια μόνο, υπό την επίβλεψη  του καταξιωμένου χορ/λου Παναγιώτη Μάνου.
Την σκυτάλη στην πορεία ανέλαβαν οι παρευρισκόμενοι ανοίγοντας τη χορευτική εκδήλωση με τέσσερα Αργιθεάτικα τραγούδια όπως «Κλειστός Αργιθέας»…Θέλω ν’ ανέβω στ’ Άγγραφα….Στις Αργιθέας τα χωριά…Ταχυδρόμο.
Μας διασκέδασε ο ανεπανάληπτος Άγγελος Βλάχος  που ξεσήκωσε κυριολεκτικά τους θαμώνες με παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια.
Οι Αργιθεάτες Τρικάλων είναι ένα ζωντανό και δυναμικό κομμάτι του Τρικαλινού λαού και συμβάλλουν τα μέγιστα στην οικονομική και κοινωνική ζωή των Τρικάλων.
Κλείνοντας η πρόεδρος την ομιλία της τους ευχαρίστησε όλους θερμά και τους ευχήθηκε «Καλές  Απόκριες».