Αίσθηση έχει προκαλέσει, με αρνητικό πρόσημο, η είδηση που δημοσιεύει γνωστή ενημερωτική ιστοσελίδα των Τρικάλων και αφορά στην ανακάλυψη ενός ζευγαριού, που εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και σε κάποιον χώρο του έκανε σεξ. 

Περισσότερο όμως από την ουσία της είδησης, το σεξ σε εργασιακό χώρο εν ώρα υπηρεσίας και την απόχρωσή της που είναι εξόχως ροζ, αυτό που προκαλεί είναι ο τίτλος που επέλεξε ο συντάκτης της συγκεκριμένης είδησης. 

Πρωτοφανής, απίστευτος και κατάπτυστος για τα ήπια, χαμηλών τόνων και ευπρεπή δεδομένα της τοπικής δημοσιογραφίας κι όχι μόνο, παραπέμποντας σε άλλου είδους μέσα αλλά και σε ανθρώπους, που βάσει μιας τέτοιας θεματολογίας και φρασεολογίας έχτισαν «καριέρες».  

Και μπορεί ο Στέφανος Χίος με το Μακελειό του να είναι γνωστοί στο πανελλήνιο, αλλά αυτό το ίδιο πανελλήνιο γνωρίζει εκ των προτέρων σε ποιες σελίδες της ιστορίας θα τους καταγράψει ο ιστορικός του μέλλοντος. 

Και μπορεί να ξέρουμε όλοι μας ότι τα like, τα share και τα κλικς είναι πολλά σε αυτές τις πιασάρικες ειδήσεις, αλλά καλό είναι στον βωμό του κέρδους τους να μην κυλιόμαστε στους βούρκους σαν τα χαριτωμένα γουρουνάκια. 

Διότι τα χαριτωμένα γουρουνάκια έτσι κατασκευάστηκαν, ενώ εμείς οι άνθρωποι…

Μ.Σ. trikalaenimerosi.gr