Χαρακτήρα «τελικού» είχε για τον ΑΟΤ η κυριακάτικη (11/11) εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.
Οι Θεσσαλοί χρειάζονταν πάση θυσία το «τρίποντο» καθώς οι δύο ήττες στο ξεκίνημα - από Δόξα Δράμας και Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου) - είχαν προκαλέσει τριγμούς. Και κατάφεραν να το κατακτήσουν καθώς επικράτησαν με 2-0 και πλέον κάνουν μία νέα αρχή.
Από την άλλη, τα «δελφίνια» έμειναν στον έναν βαθμό, αγνοώντας ακόμα τη νίκη.
Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν με… ορμή στο ματς. Στο 7’ τους ακυρώθηκε γκολ του Πάνου ως οφσάιντ ενώ στο 9’ ο Παπαδόπουλος απέκρουσε το σουτ του Ράντι. Τελικά, η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 23’, με τον Συμελίδη να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από ανατροπή του Ζιούλη.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με την κεφαλιά του Σάλιακα που πέρασε άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε και αυτή του Αρναρέλλη στο 55’. Ωστόσο, στο 61’ δέχθηκαν και δεύτερο γκολ όταν, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόλια και κεφαλιά του Πάνου που βρήκε και στο δοκάρι, ο Συριόπουλος από κοντά έγραψε το 2-0.
Στα λεπτά που απέμεναν δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο πέραν από δύο κεφαλιές από πλευράς ΑΟΧ/Κισσαμικού με Μαλονγκά (77’) και Ζιούλη (80’).
Κίτρινες: 11’ Συριόπουλος, 53’ Συμελίδης, 65’ Γιουκαρής - 22’ Ζιούλης, 24’ Σελινιωτάκης
ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Γκότοβος, Συριόπουλος, Γκουγκούδης, Συμελίδης, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Γιουκαρής (75' Ρούνεϊ), Ράντι (64’ Μακρίδης).
ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σάλιακας, Αρναρέλλης (75’ Βρετός), Αποστολόπουλος (75’ Σιμόν), Μαλόνγκα.

a-sports.gr