Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην αίθουσα εκδηλώσεων του μουσείου Τσιτσάνη, για την οργάνωση και λειτουργία του νέου γαστρεντερολογικού-ενδοσκοπικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, το οποίο βρίσκεται ήδη σε λειτουργία εδώ και δύο μήνες περίπου.
Στην εκδήλωση μίλησαν ο υπεύθυνος του νέου τμήματος, ιατρός γαστρεντερολόγος κ. Θεόδωρος Κουκουράτος και ο Τ.Ε. Νοσηλευτής του τμήματος κ. Ιωάννης Κέφος, ενώ όπως υπογράμμισε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης, το νέο τμήμα, που αποτελεί μια νέα κατάκτηση για το Γ.Ν. Τρικάλων, κρατάει πλέον περίπου το 80% των ασθενών, που θα πήγαιναν για εξέταση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, διαθέτοντάς άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για όλες τις εξετάσεις.
Στην παρουσίαση του γαστρεντερολογικού-ενδοσκοπικού τμήματος, παρέστησαν ο γιατρός και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων Μιχάλης Λάππας, καθώς και μέλη του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του νοσοκομείου.
Στη συνέχεια ακολούθησε μίνι δεξίωση για όλους τους προσκεκλημένους στον υπέροχο κήπο του καφέ του μουσείου Τσιτσάνη.

trikalain.gr