Προβλήματα ανέκυψαν χθες το απόγευμα στο Ρίζωμα από τη δυνατή νεροποντή που έπληξε παρυφές και σημεία του χωριού. Άμεσα κινητοποιήθηκαν μηχανήματα και προσωπικό του Δήμου Τρικκαίων για την επίλυσή τους.
Με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, δύο αντιδήμαρχοι, οι κ. Βασταρούχας και Παπανικολάου, μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Λασπά, το προσωπικό και τα μηχανήματα μετέβησαν επί τόπου και μετείχαν στις προσπάθειες που κατέβαλε το προσωπικό.
Από τα Τρίκαλα και τον Παλαιόπυργο, έφτασαν μηχανήματα όπως φορτωτής,  σκαπτικό, φορτηγό. Χρησιμοποιήθηκαν για να ανοίξουν ρέματα, αλλά και να δοθεί διέξοδος σε νερά που κατέκλυσαν περιοχές όπου βρίσκονται ποιμνιοστάσιο και θερμοκήπιο.
Σε συνεργασία και με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι προσπάθειες είχαν ως στόχο την προφύλαξη της περιουσίας των πολιτών και την αποφυγή κάθε πρόσθετου προβλήματος στο χωριό.
Ο Δήμος Τρικκαίων βρισκόταν ήδη σε ετοιμότητα και για τον λόγο αυτόν,  οι υπηρεσίες ανταποκρίθηκαν χωρίς καμία καθυστέρηση,  με βάση τις οδηγίες που είχαν δοθεί.
Ο Δήμος Τρικκαίων εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν στην αποφυγή περαιτέρω προβλημάτων και βρίσκεται σε ετοιμότητα, αναλόγως των καιρικών συνθηκών.