Ολόγιομο φεγγάρι γεμάτο γλυκιές νότες υπόσχεται το βράδυ της Πέμπτης στο Κάστρο των Τρικάλων ο Δήμος και η Εφορεία Αρχαιοτήτων της πόλης μας.

Μάλιστα με προσωπικό του μήνυμα ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου καλέι τον κόσμο να τιμήσει την εκδήλωση: 

"Το βράδυ σας περιμένουμε στο Φρούριο! Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων και ο Δήμος Τρικκαίων σας προσκαλούν να γιορτάσουμε μαζί την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο με μουσική!

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει αφιέρωμα στο Γιάννη Σπανού και τον Μίμη Πλέσσα, με την ορχήστρα του Μουσείου Τσιτσάνη. Ραντεβού στις 21.30!"

Είχε προηγηθεί σχετικό δελτίο Τύπου:

"Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, διοργανώνουν στο θέατρο του κάστρου της πόλεως των Τρικάλων, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο 2016, μουσική εκδήλωση με τίτλο: «Φεγγάρι μου Λαμπρό!!!», σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων, την Πέμπτη 18 Αυγούστου (21:30 μ.μ).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει αφιέρωμα στα μελωδικά τραγούδια των δημιουργών Γιάννη Σπανού και Μίμη Πλέσσα, με την ορχήστρα του Μουσείου Τσιτσάνη.

«Πιστεύουμε, ότι και φέτος θα μπορέσουμε να χαρίσουμε στο κοινό, την Πέμπτη 18 Αυγούστου μια βραδιά αισιοδοξίας και ξεγνοιασιάς» καταλήγει δελτίο Τύπου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη