O Kωνσταντίνος Κρεμμύδας είναι ο νέος αρχηγός και υποψήφιος δήμαρχος για τη δημοτική παράταξη «Τρίκαλα Συμπολιτεία», όπως αποφασίστηκε στην αποψινή ολομέλεια του δημοτικού συνδυασμού, στο Μουσείο Τσιτσάνη.
Ο νέος υποψήφιος δήμαρχος θα τεθεί απέναντι στον βασικό του αντίπαλο που είναι ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου.
Στην ομιλία του ο πρώην δήμαρχος Χρ. Λάππας αναφέρθηκε στις επαφές που είχε το προηγούμενο διάστημα με στόχο τη διεύρυνση του διαλόγου οι οποίες και συνεχίζονται.
Από την πλευρά του ο Κ. Κρεμμύδας αναφέρθηκε στην ομιλία του στο όραμά του για την πόλη ασκώντας κριτική στον νυν δήμαρχο για εγκατάλειψη της πόλης.
Όπως σημείωσε, μεταξύ άλλων,  «αντίπαλός μας είναι ο αναποτελεσματικός κ. Παπαστεργίου, όχι εμείς μεταξύ μας. Ας παραμερίσουμε την εσωστρέφεια και την μιζέρια  και ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας απέναντι στην Τρικαλινή κοινωνία. Οι γκρίνιες μας  μόνο νερό στο μύλο του νυν δημάρχου ρίχνουν …
Εγώ δεν επιθυμώ ούτε θέλω να γίνω συμπλήρωμα του κ. Παπαστεργίου μετεκλογικά. Με την δικιά σας βοήθεια, την δική σας πολιτική οντότητα , την κληρονομιά της πετυχημένης μας  θητείας στην αυτοδιοίκηση  και την στήριξη των συνδημοτών θα επιδιώξουμε την νίκη».

(*) φωτογραφία από trikalain.gr