Με κάθε επισημότητα άρχισαν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου οι πανηγυρικές εκδηλώσεις για την μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, αλλά και για τα εόρτια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου. Οπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου στις 6 ακριβώς έγινε η υποδοχή τμήματος του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στα προπύλαια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο. Το Ιερό Λείψανο εκόμισε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αχίλλιος Τσούτσουρας.
Ακολούθησε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου και συγχοροστατούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου και του εορτάζοντος Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος στο σύντομο κήρυγμα του ομίλησε για τον Ιερό Χρυσόστομο και ευχήθηκε καταλλήλως εκ μέρους όλων στον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο.
Στο τέλος του Εσπερινού ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε το εκκλησίασμα για την παρουσία του στον εορταστικό εσπερινό και επεσήμανε πως στην Εκκλησία η ονομαστική εορτή του επισκόπου είναι αφορμή προσευχής και πνευματικής χαράς μέσω των ακολουθιών του εσπερινού, του όρθρου και της Θείας Λειτουργίας. Παρακάλεσε δε το ποίμνιό του να προσεύχεται για τον επίσκοπό του να του δίνει ο Θεός φώτιση να συνεχίζει το δύσκολο έργο της διαποιμάνσεως της Ιεράς Μητροπόλεως.