Γράφει ο Γρηγ. Καρκανιάς
Με σύνθημα «Καλά Σαράντα να χαρούμε!» οι απόφοιτοι του 1977 όλων των Λυκείων των Τρικάλων οργανώσαμε την επετειακή μας συνάντηση με τις αναμνήσεις των σαράντα χρόνων από την αποφοίτησή μας από το Λύκειο. Συγκεντρωθήκαμε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017,  στο κέντρο διασκέδασης «Νεράϊδα».
Μεγάλο το πλήθος των συμμαθητών μας που μένουν στην πόλη μας και ήρθαν στη χαρά της βραδιάς. Μεγαλύτερη, όμως, η συγκίνηση για όσους ξεκίνησαν από τα άκρα της πατρίδας μας για να βρεθούν στην όμορφη συνάντηση! Πολλές οι παρουσίες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όλη η «Θεσσαλία» παρούσα, αλλά ιδιαίτερο καλωσόρισμα στον Παναγιώτη που ήρθε από την Ξάνθη, στην Τούλα από την Κώ, στη Χρύσα από την Κέρκυρα και στον Αποστόλη από την Κρήτη! Η «τιμωρία» για τους ...αδικαιολόγητα απόντες είναι που στερήθηκαν τη ζεστασιά της συνάντησης. Μαζί μας η τιμητική παρουσία των αγαπητών καθηγητών κ. Αποστ. Υφαντή και κ. Αθαν. Καρακούση. Όπως πάντα μεγάλη η παρουσία συζύγων και φίλων (το διάσημο fun club) της Ομάδας ΄77!
Μετά την αρχική συγκίνηση ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από την οργανωτική επιτροπή των συμμαθητών και στη συνέχεια ήρθε η ώρα της απόλαυσης των εδεσμάτων και της μουσικής. Η ορχήστρα, πλαισιωμένη από τη γλυκιά φωνή του Πέρη (ο Τέλης ήταν βραχνιασμένος, ο Γιώργος δεν μπορούσε, ο Γιάννης δεν ήθελε...), κράτησε ζωντανή τη διασκέδαση για πολλές ώρες. Ρυθμοί δεκαετίας ΄60 και ΄70 αλλά και λαϊκό και παραδοσιακό πρόγραμμα μας έφτασαν στα ξημερώματα της επόμενης μέρας! Αποχωριστήκαμε τους 'ξενιτεμένους' μας και δηλώσαμε ότι «η Ομάδα ΄77 θα είμαστε πάντα εδώ»!
Η οργανωτική-συντονιστική επιτροπή ευχαριστεί όσους βοήθησαν στη μεγάλη επιτυχία της συνάντησης και για τη συμβολή τους, τους:
·         Έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ για την επανειλημμένη φιλοξενία
·         ΤV-10 και ιδιαίτερα το συμμαθητή Χρήστο Πίσσα για τη συνεχή τηλεοπτική προβολή αλλά και κάλυψη της βραδιάς
·         Ζαχαροπλαστείο Zoomserie και την Εύη Νασιάκου για τη γλυκιά ...υποδοχή των συμμαθητών της
·         Βιομηχανίες ΤΥΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ και το συμμαθητή Δημ. Σαράντη για το πικάντικο συνοδευτικό έδεσμα στο κρασάκι μας
·         Βιομηχανία ΜΑΤΗΣ και το συμμαθητή Θανάση Μάτη για το γλυκό επιδόρπιο
·         Hotel και Αίθουσα εκδηλώσεων ΝΤΙΝΑ (Δημ. Χασιώτης-Δημ. Σιαναβέλης) για τη βοήθεια στη μουσική ...απόλαυση