Φιλανθρωπική μουσική βραδιά διοργανώνεται στα Τρίκαλα, τα έσοδα από την οποία θα δοθούν εξ ολοκλήρου στην οικογένεια του 13χρονου κοριτσιού, της  Κωνσταντίνας Κολέτσιου, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, εξαιτίας καρδιακής ανεπάρκειας τελικού σταδίου, με μειωμένο προσδόκιμο ζωής» όπως αναφέρει το ιατρικό σημείωμα μεγάλου καρδιοχειρουργικού κέντρου, κάνει η οικογένεια της.
Η φιλανθρωπική μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Ορφέας» των Τρικάλων, το βράδυ της Πέμπτης και θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς σ’ αυτή πολλοί Τρικαλινοί καλλιτέχνες, τραγουδιστές και μουσικοί, οι οποίοι  θα ενώσουν τις φωνές και τα τραγούδια τους, στον αγώνα για την σωτηρία της 13χρονης Κωνσταντίνας.
Στην είσοδο του κέντρου θα υπάρχει εισιτήριο εισόδου με συμβολική τιμή, τα έσοδα από τα οποία θα πάνε αποκλειστικά στην οικογένεια του 13χρονου κοριτσιού, ενώ τόσο η διεύθυνση του κέντρου, όσο και όλοι όσοι καλλιτέχνες συμμετέχουν, δεν επιθυμούν η βραδιά να πάρει εμπορικό χαρακτήρα, κρατώντας τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα. Ας στηρίξουμε όλοι αυτή την προσπάθεια με την παρουσία μας την Πέμπτη στον «Ορφέα», συμβάλλοντας στον αγώνα για την σωτηρία ενός δικού μας κοριτσιού, της 13χρονης Κωνσταντίνας.