Πανηγύρια στο Τρικαλινό Παζάρι! Με κλαρίνο παραδοσιακό, άλλες δύο συναυλίες και 9 χορευτικά συγκροτήματα, ο Δήμος Τρικκαίων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει εκδηλώσεις στο πιο διάσημο παζάρι της χώρας.
Το τραγουδισμένο Τρικαλινό Παζάρι για το 2016 επιφυλάσσει - εκτός από την πολύ μεγάλη εμπορική κίνηση -, διασκέδαση, χορό και τραγούδι!
Με έναρξη την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, πρώτη ημέρα λειτουργίας του παζαριού, ο Νίκος Τζουκόπουλος με το κλαρίνο του και την ορχήστρα που τον συνοδεύει, θα εισαγάγουν τους χιλιάδες τρικαλινούς και επισκέπτες στο πνεύμα του πανηγυριού: της όσμωσης εμπορίου και διασκέδασης.
Ο Δήμος Τρικκαίων, μετά το επιτυχημένο πρώτο τεστ πέρυσι, συνεχίζει να προσφέρει συναυλία με λαϊκά και ρεμπέτικα, καθώς και ένα όμορφο θέαμα με 9 χορευτικά συγκροτήματα του Δήμου μας. Κάθε βράδυ, ο χώρος του πανηγυριού εμπεριέχει και τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία, την επαφή με την παράδοση του τόπου μας. Ακριβώς αυτή την παράδοση που συνεχίζει να λειτουργεί το Τρικαλινό Παζάρι για τουλάχιστον 4 αιώνες, στην ίδια περιοχή και με τα ίδια δεδομένα.
Το ακριβές πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.