Σε μια σειρά οδηγιών προς το επιβατικό κοινό προχωρά η διοίκηση του ΚΤΕΛ Τρικάλων, πέραν των μέτρων που λαμβάνει καθημερινά ως εταιρεία.

Στο σχετικό μήνυμα αναφέρει τα εξής:

"Αγαπητοί επιβάτες,

Ως Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων πέραν των μέτρων που λαμβάνουμε καθημερινά ως εταιρεία (συνεχή καθαρισμό και απολύμανση σταθμών και λεωφορείων) θέλουμε να σας παρακαλέσουμε για την αυστηρή εφαρμογή και από μέρους σας των ακόλουθων σύντομων και απλών οδηγιών, για τις επόμενες ημέρες:

1.    αν έχετε πυρετό, βήχα ή κάποιο άλλο σύμπτωμα νόσου μην ταξιδεύετε, συμβουλευτείτε το γιατρό σας και σεβαστείτε τον διπλανό σας.

2.  μην μετακινείστε με λεωφορείο χωρίς λόγο, τα λεωφορεία είναι για να εξυπηρετούν ανάγκες. Ήδη η εταιρεία μας περιόρισε τα δρομολόγια στα απολύτως αναγκαία.

3. δώστε σημασία στο προσωπικό και τους αρμόδιους της υπηρεσίας μας, δείξτε περισσότερη ανοχή και υπομονή στις συναλλαγές σας.

4. μην συνωστίζεστε κατά την επιβίβαση και αποβίβαση σας ή εντός του λεωφορείου, μην κάθεστε πίσω από τον οδηγό και μην μιλάτε στο πρόσωπο του. Προστατέψτε τους συνεπιβάτες σας και τους  οδηγούς ώστε να συνεχιστεί η συγκοινωνία.

5. πάρτε μόνοι σας μέτρα αυτοπροστασίας, πλένετε τα χέρια σας ή χρησιμοποιήστε αντισηπτικά μαντηλάκια, φορέστε γάντια μιας χρήσης και μάσκα αν έχετε το παραμικρό σύμπτωμα.

Ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα ξεπεράσουμε κι αυτή τη δύσκολη κατάσταση με υπομονή, συνεργασία και ψυχραιμία, γιατί προέχει η υγεία ΟΛΩΝ ΜΑΣ."