Ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων την περασμένη Κυριακή 28 Φεβρουαρίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στην ταβέρνα ''θράκα'' στα Μ. Καλύβια Τρικάλων. Πλήθος αλογάριδων και φίλων από Τρίκαλα-Καλαμπάκα, Καρδίτσα , Ελευθεροχώρι Μαγνησίας μέχρι και από Ιταλία ο φίλτατος Vito Carlucci!
Ο Vito Carlucci είναι λάτρης των αλόγων ο ίδιος και όλη του η οικογένεια. Ασχολούνται  και επαγγελματικά . Είναι φίλος και συνεργάτης με κάποιους Έλληνες που εμπορεύονται άλογα και κάποιοι  έχουν δικά του. Θέλει να γνωρίσει την κουλτούρα των Ελλήνων όσον αφορά το άλογο. Είναι από τους καλύτερους της Ευρώπης στην εκπαίδευση των αλόγων στην αμαξοδήγηση και στους βηματισμούς της Ισπανικής σχολής Ο ίδιος και η οικογένεια του είναι κάτοχοι μεγάλου αριθμού ιπποειδών όπως Frisien, Murguse, Αραβικά και Ισπανικά(PRE). 
Ο Vito Carlucci μετά τα αναμνηστικά δώρα από το Δ.Σ. του Βουκεφάλα με τα χαράς, υποσχέθηκε , μετά από πρόταση του προέδρου κ. Μίλτο Κρανιά, να έρθει για μία εβδομάδα, στο άμεσο μέλλον, με  τέσσερα από τα πανέμορφα άλογα του και να  διδάξει αμαξοδήγηση.


Στη συνέχεια γλέντι ασταμάτητο με την ορχήστρα του καταστήματος και τον Μιχάλη Ράπτη, Κώστα Ντούσιο(κλαρίνο), Θανάση Ρέμπελο, Λίτσα Μπρέλλα (τραγούδι), Τέλη Μπαχλά (κιθάρα), Κώστα Κατσόγιαννο (λαούτο) και Νίκο Λάγαρη (ντέφι).
Πλούσια λαχειοφόρο με είδη ιππασίας και όχι μόνο! Το φλουρί βρήκε η μικρή Κατερίνα κόρη του Βαγγέλη Μαλικιώση (μέλος Ι.Σ.) που αντιστοιχεί σε ένα πακέτο μαθημάτων ιππασίας ενός μήνα από το κέντρο ιππασίας Καρδίτσας ο Φιλόνεικος!
Το Δ.Σ του Ι.Σ ευχαριστεί τους χορηγούς της λαχειοφόρου, τους μουσικούς, την Στέλλα Παταβάλη για την βοήθεια και μετάφραση των Ιταλικών μα κυρίως όλους αυτούς που τίμησαν την εκδήλωση!
Επόμενη εκδήλωση του Βουκεφάλα ο εορτασμός των Αγίων Θεοδώρων (προστάτες του Ι.Σ.) όπως κάθε χρόνο το πρώτο Σάββατο(19-3-16) μετά τις Απόκριες.