Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων κ. Βαγγέλης Αγγελάκης, για ακόμα μία χρονιά συνιστά την προσοχή των συναδέλφων του για τις μέρες των Χριστουγέννων και την καλύτερη αντιμετώπιση  των επισκεπτών που θα φτάσουν στο νομό μας αυτές τις μέρες από όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στις εκδηλώσεις του Μύλου των Ξωτικών.
Θέλει να επισημάνει στους συναδέλφους του  ότι δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής μας να πάρουν μία ανάσα  σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουμε από την παρατεταμένη ύφεση  που μας επέβαλαν οι δανειστές. Αυτό σε συνδυασμό με την αδυναμία των ελληνικών κυβερνήσεων να χαράξουν και να διαπραγματευτούν ένα εναλλακτικό σχέδιο δημοσιονομικής προσαρμογής οδηγεί το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας μας και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες – βιοτέχνες και εμπόρους στην ανέχεια  και στην απογοήτευση.
«Πρέπει όλοι μας», τονίζει ο κ. Αγγελάκης «για να μην δυσφημίσουμε τον νομό μας, να είμαστε πολύ προσεκτικοί όχι μόνο στην ποιότητα των προϊόντων μας  που έτσι και αλλιώς είναι άριστες, αλλά στις τιμές και τη συμπεριφορά μας απέναντι  στους επισκέπτες που έρχονται από κάθε γωνιά της πατρίδας μας 
Είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία, για το Νομό μας να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για όλους τους Τρικαλινούς και ιδιαίτερα για τους επαγγελματίες.
Αυτές τις μέρες όλοι οι φορείς του τόπου μας οφείλουμε, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο μας».
Επίσης, ο κ Αγγελάκης τονίζει ότι είναι επιτακτική ανάγκη για όλους μας να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις γιατί «όπως αναφέρω και παραπάνω και καλές τιμές έχουμε και άριστη ποιότητα διαθέτουμε, γιατί  αφήνοντας και το τελευταίο ευρώ στην περιοχή μας βάζουμε ένα λιθαράκι στην περιοχή  μας και για εμάς και για τα παιδιά μας».