Σε ανακοίνωσή της η Ο.Β. Τρικάλων του "ΜέΡΑ 25", σχετικά με την επίσκεψη που πραγματοποιούν σήμερα στα Τρίκαλα ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης και ο γραμματέας του οργανωτικού του κόμματος, Στέλιος Κονταδάκης, αναφέρει τα εξής: 

"Ο Γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος και ο γραμματέας του οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα επισκέφθηκαν την πόλη μας.

Συναντήθηκαν κατά σειρά με το Δήμαρχο Τρικκαίων στο γραφείο του στο Δημαρχείο, με τον τοπικό και θεματικούς Αντιπερειφειάρχες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη στο κτίριο της Π.Ε. Τρικάλων, με τους διευθυντές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων και με άλλους κρατικούς παράγοντες.

Οι κ.κ. Μαρινάκης και Κονταδάκης δεν είναι ούτε μέλη του υπουργικού συμβουλίου, ούτε μέλη του κοινοβουλίου, ούτε υπηρεσιακοί παράγοντες της ελληνικής κυβέρνησης. 

Αποτελούν απλά στελέχη του κομματικού μηχανισμού της Ν.Δ.

Συνεπώς… ήρεμα ρωτάμε:

Με ποια ιδιότητα συναντήθηκαν τα κομματικά στελέχη της Ν.Δ. με αιρετούς εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης αλλά και με διορισμένους από την κυβέρνηση υπηρεσιακούς παράγοντες σε διευθυντικό επίπεδο;

Με ποια ιδιότητα δέχθηκαν την επίσκεψη των κομματικών και μόνο στελεχών οι προαναφερόμενοι αιρετοί εκπρόσωποι των τρικαλινών πολιτών και πολύ περισσότερο οι υπηρεσιακοί παράγοντες και μάλιστα στα κτίρια και στα γραφεία του Δήμου, της περιφέρειας και των υπηρεσιών του κράτους;

Το κράτος , οι υπηρεσίες και οι δομές του, αλλά και η αυτοδιοίκηση δεν είναι «λάφυρα» της «Μητσοτάκης Α.Ε» και καμίας κυβέρνησης, ειδικά αυτής που θέλει πιο πολύ από κάθε μία άλλη στο παρελθόν, να το  απαξιώσει, ώστε στη συνέχεια να το ξεπουλήσει ευκολότερα στους ολιγάρχες φίλους της".