Στην τηλεοπτική σειρά «Η τούρτα της μαμάς», των Αλέξανδρου Ρήγα - Δημήτρη Αποστόλου, που προβάλλεται από τον κανάλι της ΕΡΤ1 κάθε Πέμπτη, μπαίνει ο Τρικαλινός Γιώργος Τσιαντούλας.

Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης, δάσκαλος και διευθυντής του Πολιτιστικού Εργαστηρίου "Έαρ" στα Τρίκαλα, που έχει παρουσιάσει το εξαιρετικό του έργο στο κοινό των Τρικάλων μέσα από τις θεατρικές παραστάσεις που έχει ανεβάσει, θα προστεθεί στο σήριαλ, υποδυόμενος τον σύντροφο του gay γιου της οικογένειας, του Πάρη. 

Ο Γιώργος Τσιαντούλας, ως Παναγιώτης, "σκάει" στη σειρά το βράδυ της Πέμπτης με απρόσμενο τρόπο και φέρνει ανατροπές. Και δεν έρχεται για να φύγει, αλλά...για να μείνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουτζιώλη του real.gr, το γκεστ του Γιώργου Τσιαντούλα είναι αρχικά για έξι επεισόδια, αλλά είναι πιθανό να μείνει και στον νέο κύκλο της σειράς που θα δούμε του χρόνου, καθώς η κωμική σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ πήρε πράσινο φως και για τον επόμενο χειμώνα!

Στη φωτογραφία από το real.gr ο ...νεοφερμένος Τσιαντούλας ποζάρει με την εξαιρετική Καίτη Κωνσταντίνου που δίνει ρέστα στη σειρά.

Στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ πρωταγωνιστούν και παίρνουν μέρος δημοφιλείς ηθοποιοί όπως, ο Κώστας Κόκλας, η Καίτη Κωνσταντίνου, η Λυδία Φωτοπούλου, η Χρύσα Ρώπα, ο Αλέξανδρος Ρήγας, κ.ά.  

trikalaenimerosi.gr με πληροφορίες από real.gr