Αποθεωτική υποδοχή αναμένεται σήμερα στον Σπύρο Γιαννιώτη που επιστρέφει από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος.

Λίγοι πάντως γνώριζαν μέχρι τώρα ότι ο Ολυμπιονίκης των 10.000 μέτρων ανοιχτής κολύμβησης από την Κέρκυρα, είναι γαμπρός Τρικαλινός.

Σύζυγός του είναι η Ισμήνη Καλαντζή από τους Γόμφους Τρικάλων με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και έντεκα χρόνια. Ο πατέρας της έχει καταγωγή από τους Γόμφους και η μητέρα της από το Μαυρομάτι Καρδίτσας.

Μάλιστα ο πεθερός του Βαγγέλης Καλαντζής, περιέγραψε στο facebook την αγωνία όλης της οικογένειας μέχρι να δουν τον Σπύρο να τερματίζει και να παίρνει το ασημένιο μετάλλιο συγκλονίζοντας τη χώρα.

Η Ισμήνη Καλαντζή

Το ζευγάρι γνωρίστηκε ένα βράδυ του 2005 στα μπουζούκια και συγκεκριμένα σε νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν τότε ο Γιώργος Μαζωνάκης, στο οποίο είχε βρεθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής παρέα με άλλους συναθλητές τους να για να γιορτάσουν μια επιτυχία τους.

Κατά τύχη, στην ίδια παρέα βρέθηκε και η Τρικαλινή και μετέπειτα σύζυγος του Ισμήνη. Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι και το ειδύλλιο τους είχε ευτυχή κατάληξη, αφού το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το Σεπτέμβριο του 2012.

Πριν το γάμο τους το 2012

Απόφοιτη του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου η Ισμήνη, μοιράζει το χρόνο της στο σπίτι και το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του Έλληνα πρωταθλητή.

Το ζευγάρι επισκέπτεται ταχτικά τα μέρη μας και τους γονείς της Ισμήνης, ενώ μαθαίνουμε ότι τα πεθερικά και οι γονείς του Σπύρου, θα σμίξουν όλοι μαζί για να γιορτάσουν την μεγάλη επιτυχία του δικού τους παιδιού που με την απαράμιλλη προσπάθειά του έκανε υπερήφανη όλη τη χώρα.

H Ισμήνη Καλαντζή τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο σήμερα

Ζ.Κ.