Με τον δικό του τρόπο σχολιάζει ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου την ματαίωση της συνάντησης με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.

Ειδική αναφορά κάνει στον θυρωρό του υπουργείου ο οποίος μπήκε στο κάδρο της αναμνηστικής φωτογραφίας σε μια συνάντηση που δεν έγινε ποτέ.
Το σχόλιο του δημάρχου στη σελίδα του στο facebook αναφέρει τα εξής:
«Ο Ανδρέας... Αν στενοχωρήθηκε κάποιος για τη ματαίωση της συνάντησης με τον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου, αυτός δεν ήμουν... ούτε εγώ (το ψιλοπερίμενα), ούτε ο Υπουργός (δε νομίζω πως ήθελε πραγματικά να βρεθούμε), ούτε κανείς από τους φορείς (ίσα ίσα η αντίδραση του Υπουργού μας έδωσε αξία!). Ο μόνος που κόντεψε να σκάσει ήταν ο Ανδρέας. Ο Ανδρέας (πρέπει να) είναι θυρωρός στο υπουργείο. Τον γνώρισα σήμερα, καθώς με περίμενε να συνεννοηθούμε για τη θρυλούμενη επίσκεψη!
Απίστευτη μορφή βγαλμένη από άλλες εποχές, απίστευτη φάτσα, περήφανο μουστάκι και ΠΟΛΥ ωραίος τύπος. Προσπαθούσε να συνεννοηθεί με το γραφείο του υπουργού, να βρει λύση αυτός αφού από πάνω... το είχαν χάσει το παιχνίδι. Όταν του είπα ότι θα φύγουμε κόντεψε να σκάσει! Τον έκοψα από το βλέμμα στα μάτια του... Ήρθε από πίσω, στην πόρτα μήπως και μας μεταπείσει!
Τελικά τα βρήκαμε! Αποφασίσαμε από κοινού... να μπει στο πλάνο της αναμνηστικής φωτογραφίας από μία συνάντηση που δεν έγινε ποτέ!!!»