Η «Ουρανόεσσα», το best seller του τρικαλινού Κώστα Κρομμύδα, στάθηκε η αφορμή για να γνωριστούν και να παντρευτούν ο σχεδιαστής κοσμημάτων Νικόλας Παπαζήσης και η στιχουργός και οικονομολόγος Μαρίνα Γεωργίου που τώρα περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι!
Το ζευγάρι γνωρίστηκε τυχαία, μέσω του συγγραφέα και της έρευνας που έγινε για το βιβλίο του, γι’ αυτό άλλωστε και ο Κώστας Κρομμύδας ήταν ο κουμπάρος (μαζί με τη σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη και την κόρη τους Βαΐα) στον γάμο τους, που έγινε το περασμένο Σάββατο στο δημαρχείο Αμαρουσίου.
Ολα άρχισαν όταν ο ηθοποιός και συγγραφέας αποφάσισε να συνεργαστεί με τον σχεδιαστή κοσμημάτων Νικόλα Παπαζήση για να δημιουργήσει μαζί του ένα δαχτυλίδι μύησης, εμπνευσμένο από την ιστορία του μυθιστορήματος «Ουρανόεσσα».
Προτού ξεκινήσει, όμως, ο σχεδιασμός, ο Νικόλας ζήτησε πληροφορίες για το πώς θα έπρεπε να είναι και τότε ο συγγραφέας τον παρέπεμψε στη Μαρίνα Γεωργίου, που τον βοηθούσε εκείνη την περίοδο στην έρευνά του.
Εκείνη ήταν που συγκέντρωσε τις πληροφορίες για τα δαχτυλίδια μύησης που χρησιμοποιούσαν στη θρησκεία των Καβείρων, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο βιβλίο.
Αυτή η πρώτη συνάντηση του Νικόλα και της Μαρίνας ήταν καθοριστική για τη ζωή τους, αφού επρόκειτο για έρωτα με την πρώτη ματιά! Να ζήσουν!

espressonews.gr