Τον σχολιασμό του για τα τοπικά πολιτικά πρόσωπα έκανε με μεγάλη δόση χιούμορ μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο τρικαλινός σκιτσογράφος Απόστολος Κουρσοβίτης (Κουρσό):
«Τα τοπικά πολιτικά σκίτσα καταλαβαίνω ότι έχουνε πολύ μεγαλύτερη απήχηση από τα εθνικά, και γι αυτό δίνω και ιδιαίτερη βάση πλέον σε αυτά. Στο τελευταίο σκίτσο για τις δημοτικές εκλογές, το έμβλημα του κ. Παπαστεργίου είναι το σηματάκι του facebook, ενώ του Κώστα Κρεμμύδα ο σταυρός του…μαρτυρίου, γιατί απορροφά όλη την πίεση και τις αμαρτίες του τοπικού ΠΑΣΟΚ και καλείται να ξεπεράσει το μεγάλο εμπόδιο της επικράτησης κόντρα στον Παπαστεργίου. Οι εκλογές για τον κ. Καΐκη είναι εκλογές χωρίς άγχος, δεν χρειάζονται…ζάναξ και λεξοτανίλ. Έχουν μια δεδομένη και προβλέψιμη πορεία. Είναι σαν ένας φάρος μέσα στην καταιγίδα το ΚΚΕ.
Ο Γιώργος Σπαθής θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, όνομα και πράγμα ότι με το σπαθί του θα παλέψει στις εκλογές, θα παίζει σαν τους Γερμανούς στο ποδόσφαιρο, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Για το Γιώργο Μητσιούλη το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μου θυμίζει…Ολλανδό ποδοσφαιριστή του ’70, είναι μια χαρακτηριστική φιγούρα με τα μακριά του μαλλιά. Θα μπορούσε να γίνει ο Γιόχαν Κρόιφ των δημοτικών εκλογών.
Ο Χρηστος Μιχαλάκης και αυτός δεν θα χρειαστεί ζάναξ και λεξοτανίλ, έχει μια φοβερή αποδοχή στο Νομό Τρικάλων,  μια τεράστια δημοφιλία και κάτι σαν…φωτοστέφανο γύρω του.»