Σε κτήμα της Αττικής, όπου έγινε ο γάμος της κόρης πρώην βουλευτή του, παρευρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρώην νομάρχης Τρικάλων, Ηλίας Βλαχογιάννης, πάντρεψε την κόρη του Μαριάννα με τον πολιτικό επιστήμονα Θανάση Κοντογεώργη, ο οποίος έχει διατελέσει σύμβουλος του Κώστα Σημίτη, και είναι αδελφός της δημοφιλούς ηθοποιού, Νάντιας Κοντογεώργη. Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος σε γνωστό κτήμα της Αττικής όπου και παρευρέθηκαν πλήθος πολιτικών και φίλων της οικογενείας.

Το παρών, εκτός από τον Κώστα Καραμανλή -τον οποίο συνδέει χρόνια φιλία με τον Ηλία Βλαχογιάννη-, έδωσαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο βουλευτής και πρώην υπουργός Μάκης Βορίδης (ήδη κουμπάρος της οικογένειας αφού είχε παντρέψει τον υιό Γιώργο Βλαχογιάννη), οι πρώην υπουργοί Χαρδούβελης, Γιαννίτσης και Χριστοδουλάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, οι δήμαρχοι Τρικάλων Φαρκαδόνας, Πύλης κ.κ. Παπαστεργίου, Μεριβακης, Μαράβας, αντίστοιχα, πολιτικοί, στρατιωτικοί, πολλοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού των νεονύμφων.

topontiki.gr