Εκδήλωση τιμής και μνήμης για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Τρικκαίων. Μετά από 43 χρόνια, οι εκδηλώσεις αυτές έχουν αξία, όταν οι ίδιοι οι μαθητές και ο νεολαίοι μετέχουν ουσιαστικά. πέρυσι, τα δικά τους «θέλω» και «πιστεύω» περιέγραψαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου οι πρόεδροι των 15μελών των Λυκείων της πόλης. Φέτος, σειρά έχει η τέχνη. Μαθητές από σχολεία της πόλης, κλήθηκαν από τον Δήμο Τρικκαίων, σε συνεργασία με τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, και θα παρουσιάσουν ένα μικρής διάρκειας καλλιτεχνικό αφιέρωμα στην εξέγερση του 1973 ενάντια στη χούντα.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι στην ομώνυμη (κεντρική) πλατεία Ηρώων πολυτεχνείου, με τις καταθέσεις στεφάνων. Ομως ο – μουσικός - λόγος δίνεται και πάλι στους νέους της πόλης, για να εκφραστούν και να εκφράσουν για τη σημαντική αυτή ημέρα μνήμης.
Υπενθυμίζεται ότι, εάν κάποιος φορέας επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι, μπορεί να επικοινωνεί με το τηλέφωνο 2431351207, στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου.