Λόγω των φετινών ειδικών συνθηκών (κορονοϊός) οι προβολές στον θερινό δημοτικό κινηματογράφο ξεκίνησαν νωρίτερα.

Για τον συγκεκριμένο χώρο, που στήθηκε το 2004, ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, σε ανάρτησή του στο facebook, αναφέρει τα εξής:

"Όλοι οι θερινοί είναι απίστευτοι, αλλά ο δικός μας έχει το κάτι παραπάνω. Είναι η αυλή του Μύλου Ματσόπουλου, η αίσθηση πως ο μεγάλος μας δωρητής Ιωάννης Ματσόπουλος είναι κάπου εκεί γύρω και μας βλέπει με ικανοποίηση να έχουμε αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το Μύλο του, είναι ο Αγιαμονιώτης, (το ποτάμι δίπλα για τους μη Τρικαλινούς) είναι οι… θαμώνες του ποταμιού, οι πάπιες και τα βατράχια που ενίοτε συμμετέχουν ενεργά στην πλοκή της ταινίας!

Τον νοιώθω λίγο «δικό μου» καθώς τον στήσαμε το 2004, επί Δημαρχίας Μιχάλη Ταμήλου, όταν είχα την ευθύνη του Δημοτικού Κινηματογράφου.
Μέχρι και λίγες ώρες πριν ανοίξει, βάφαμε με τον Στέφανο και τα άλλα παιδιά το καφασωτό.

Κινηματογράφο στήσαμε, αλλά ο Καραγκούνης, ο Χαριστέας, ο Ζαγοράκης και τα άλλα παιδιά της Εθνικής Ελλάδας είχαν άλλους σκοπούς στο Euro και καταλήξαμε να βλέπουμε μπάλα!

Φέτος, λόγω περιορισμένων δυνατοτήτων διασκέδασης ανοίξαμε νωρίτερα! Έναν Joker, μία Ευτυχία που έρχονται τις επόμενες μέρες θα τα δω οπωσδήποτε!"

Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου: