Περιχαρής και ενθουσιασμένος εμφανίστηκε το Σάββατο στο Δημαρχείο της πόλης των Τρικάλων ο Άγιος Βασίλης μαζί με ένα από τα ξωτικά του, προκειμένου να λάβει την εντολή από τον Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, της έναρξης των εργασιών του εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς του 2021.

Ωστόσο, τα μαύρα μαντάτα δεν άργησαν να έρθουν!

Εντελώς ανέλπιστα, άκουσε από τα χείλη του Δημήτρη Παπαστεργίου πως φέτος ο covid-19 δεν αφήνει περιθώρια για μεγάλες γιορτές και πανηγύρια, με αποτέλεσμα τεθλιμμένος και συντετριμμένος να καταρρεύσει στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου! 

Μάταια προσπαθούσε ο Δήμαρχος να τον κάνει να νιώσει καλύτερα... το μόνο που κατάφερε ήταν να ξοδέψει αρκετά πακέτα χαρτομάντηλα! 

Όπως ο ίδιος ενημερώνει τους δημότες των Τρικάλων, σε ανάρτησή του στο facebook, 

"Απαρηγόρητος από χθες ο Άγιος Βασίλης, μαζί με το ξωτικό του! Κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο, ενημερώθηκε πως φέτος «Ο Μύλος των Ξωτικών» δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως τον ξέραμε.

Αντίθετα θα απλωθεί μέσα στην πόλη, την οποία θα στολίσουμε περισσότερο από ποτέ. Στη συνέχεια, αφού μας τελείωσε τρία πακέτα χαρτομάντηλα, αναχώρησε προς γνωστή ταβέρνα της πόλης για τσίπουρο και κοντοσούβλια".

Ίσως μια καλή ιδέα είναι, αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τον Μύλο των Ξωτικών φέτος, τον Μάρτιο, που ελπίζουμε πως όλα θα είναι καλύτερα, να διοργανώσουμε εδώ στα Τρίκαλα την βραδιά των Όσκαρ με τον Δήμαρχο μας, τον Δημήτρη Παπαστεργίου να κατακτά τα πάντα! 

Το Όσκαρ Σεναρίου, το Όσκαρ Σκηνοθεσίας, το Όσκαρ Φωτογραφίας, το Όσκαρ Πρώτου Ανδρικού Ρόλου και γιατί όχι; Και του Δεύτερου! 

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου, το΄χει! 

trikalaenimerosi.gr