Στην ενδιαφέρουσα ημερίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων όπου παρουσιάστηκε η μελέτη για της εξαγωγές της Θεσσαλίας παρέστη ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης απευθύνοντας χαιρετισμό, αναφερόμενος στις αναπτυξιακές πολιτικές της κυβέρνησης.

Η εκδήλωση διεξήχθη στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Ananti City Resort στα Τρίκαλα και παραβρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, μέλη του Επιμελητηρίου Τρικάλων, επιχειρηματίες από τη Θεσσαλία και αρκετός κόσμος.

Μια είδηση για την περιοχή της Πύλης είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κώστας Αγοραστός. Οι δυο τους ανακοίνωσαν την έγκριση του έργου κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στην Πύλη, προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ που αποτελούσε πάγιο αίτημα κι αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής σε αθλητικές υποδομές.

Στην ημερίδα που συνδιοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Τρικάλων και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε) με θέμα «Εξαγωγικός Προσανατολισμός Περιφέρειας Θεσσαλίας και Βελτίωση Ανταγωνιστικότητας των Εξαγωγικών επιχειρήσεων» στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Ananti City Resort στα Τρίκαλα, συμμετείχαν εκπρόσωποι των εξαγωγικών επιχειρήσεων της Θεσσαλίας, και κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκε η μελέτη Μέτρησης Οικονομικών – Επιχειρηματικών Δεικτών και Εξαγωγικού Προσανατολισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας.