Στο τρόπο σχηματισμού του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο γραμματέας της νομαρχιακής Σταύρος Νταούλας:

«Στηρίζουμε την παράταξη του Κώστα Κρεμμύδα, όπως και τους συντρόφους μας που έχουν εκλεγεί στην παράταξη. Θα συμμετέχουμε και στην σύσκεψη του συνδυασμού, είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία της παράταξης, αλλά υπάρχει και η φράση ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Για το εθνικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα είναι λίγο νωρίς να ανοίξει η κουβέντα. Παρόλα αυτά, υπάρχει μια πρακτική ότι αυτοδίκαια στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν οι εν ενεργεία βουλευτές, και για τους υπολοίπους αξιολογεί η νομαρχιακή επιτροπή και στέλνει τις προτάσεις της στα κεντρικά. Διαθεσιμότητα υπάρχει για το ψηφοδέλτιο μας, είναι πολύ πάνω από 6 που είναι οι υποψηφιότητες, άρα αναγκαστικά πρέπει να αξιολογήσουμε εμείς και να εγκρίνουμε κάποια άτομα και άλλα να τα κόψουμε. Η νομαρχιακή έχει τον πρώτο λόγο, διότι έχει καλύτερη εικόνα για το ποια στελέχη στα Τρίκαλα θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο.»