Αλλάζει η όψη του πάρκου του Αϊ Γιώργη τις νυκτερινές ώρες με τον νέο φωτισμό που εγκαταστάθηκε από το βράδυ της Δευτέρας, όπως και στον δρόμο που οδηγεί σε αυτό. 

Στο αγαπημένο και δημοφιλές σημείο αναψυχής και άθλησης της πόλης των Τρικάλων, το νέο, δυνατό φως από τους φανοστάτες με λαμπτήρες τύπου LED, χωρίς υπερβολή, κάνει την νύχτα μέρα, προσφέροντας στους δεκάδες πολίτες όλων των ηλικιών, που συγκεντρώνονται σε καθημερινή βάση, περισσότερο χρόνο για τις αγαπημένες τους δραστηριότητες, μέσα σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον.

Το νέο έργο του Δήμου Τρικκαίων προέκυψε από την συνεργασία της Αστικής Ανάπτυξης και της Τεχνικής Υπηρεσίας, με το αποτέλεσμά του να είναι πραγματικά εντυπωσιακό και περισσότερο απ΄όλα αναγκαίο ενόψει του καλοκαιριού, καθώς οι επισκέπτες του πάρκου αθλούνται κυρίως τις βραδινές ώρες, μέχρι και πριν τα μεσάνυχτα. 

Όπως αναφέρουν οι ιθύνοντες του έργου, πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην πάμε για τρέξιμο, ενώ ο δήμαρχος, Δημήτρης Παπαστεργίου, με αρκετό χιούμορ ζητά συγνώμη από τα ζευγαράκια, αφού πλέον όλα είναι στο φως! 

Μ.Σ. trikalaenimerosi.gr