Νέες πληροφορίες σχετικά με την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στα Τρίκαλα, με έναν 52χρονο να σκοτώνει τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Γειτόνισσα του ζεύγους αποκάλυψε πως πριν από λίγο καιρό η 45χρονη γυναίκα της είχε χτυπήσει την πόρτα, καλώντας σε βοήθεια, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο σύζυγός της «την κυνηγούσε με μαχαίρι για να την σφάξει». Μάλιστα, όπως ανέφερε η μάρτυς που κατοικεί στην περιοχή, δεν ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα είχε φυγαδευτεί από γείτονες.
«Τη χτυπούσε πολύ. Την κυνηγούσε ο άνδρας της στο δρόμο να τη σφάξει. Άλλες φορές την κυνηγούσε με το αυτοκίνητό του για να την πατήσει» υποστήριξε η γυναίκα.
Όπως ανέφερε η κάτοικος, είχε ζητήσει βοήθεια για να εγκαταλείψει το σπίτι της. Είχε μαζί της μια βαλίτσα και το μικρό τους παιδί και για λίγο καιρό δεν επέστρεψε. Ωστόσο λίγο καιρό αργότερα, ο σύζυγός της φέρεται να πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου εργάζονταν, ως νοσηλεύτρια, και να την έπεισε να επιστρέψει.
Όπως είπε η γυναίκα, η 45χρονη είχε καταγγείλει στην αστυνομία τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι της.

Σε βάρος του 52χρονου, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ το μαχαίρι που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

cnn.gr