Στην "Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6", μίλησε σήμερα η Δήμητρα Νάτσινα, υπεύθυνη του ΕΟΔΥ για τις κινητές μονάδες υγείας, σχετικά με τα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί στα Τρίκαλα. 

Από τις 6 Αυγούστου έως σήμερα ο αριθμός τους ανέρχεται στα 13 επιβεβαιωμένα κρούσματα, με την διαδικασία της ιχνηλάτησης να βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τα πρόσφατα 4 νέα κρούσματα του Σαββατοκύριακου στην περιοχή των Τρικάλων. 

Αναλυτκά η Δήμητρα Νάτσινα ανέφερε τα εξής: 

"Είμαστε σε αναμονή της ιχνηλάτησης των 4 κρουσμάτων που εκδηλώθηκαν στα Τρίκαλα, 2 το Σάββατο κι άλλα 2 την Κυριακή, ευελπιστώντας να εξελιχθούν όλα θετικά. Συνολικά στο Νομό Τρικάλων από τις αρχές Αυγούστου έως χθες είχαμε 13 θετικά κρούσματα της Covid 19. Και η αλήθεια είναι πως όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαμε όλοι χαλαρώσει, δεν τηρούσαμε τις αποστάσεις, τα μέτρα υγιεινής κι αυτό φάνηκε από τον αριθμό των κρουσμάτων που υπάρχουν. Όσον αφορά τις κινητές μονάδες υγείας του ΕΟΔΥ, έχουμε τις 4 που υπήρχαν από την αρχή, θα επιστρέψει σε λίγο και η 5η μονάδα που είχε πάει για να παράσχει τις υπηρεσίες της στην Σκόπελο και συνεχίζουν κανονικά τους δειγματοληπτικούς ελέγχους σε όλες τις δομές και τις δημόσιες υπηρεσίες".