Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η εκδήλωση για τη «Φλόγα» του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων.
Από νωρίς το απόγευμα η επισκεψιμότητα στη γωνιά της τέχνης στα Μανάβικα άρχισε να ανεβαίνει καθώς και η «κίνηση» στην αγορά μικρών έργων (ζωγραφικής, κεραμικής, βιτρώ, εικαστικών κατασκευών και κοσμημάτων), προσφοράς των μελών του Συλλόγου.
Όσο πλησίαζε η ώρα για τη μουσική βραδιά, οι επισκέπτες γέμισαν το χώρο. Παρόντες ο Δημ. Σύμβουλος, Υπεύθυνος για τους Εθελοντές, Μιχ. Λάππας, η Λίτσα Γκρόπα, εκπρόσωπος της  «Φλόγας» στα Τρίκαλα και πολλοί εθελοντές της.
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης για τους ανθρώπους που υποφέρουν, έγιναν οι απαραίτητες προσφωνήσεις, από την πρόεδρο των τρικαλινών ζωγράφων και την εκπρόσωπο της «Φλόγας» και η παρότρυνση στους παρόντες να ενισχύσουν, όπως μπορούν, αυτή την πρωτοβουλία. Στη συνέχεια ο χώρος πλημμύρισε από τη μουσική του δεξιοτέχνη Αντώνη Ντόντου, που μάγεψε με το σαξόφωνο τους παρισταμένους, μέσα κι έξω, και τα μέλη του Συλλόγου πρόσφεραν σε όλους ζεστό κρασί και διάφορα εδέσματα.
Αργά το βράδυ τους εναπομείναντες διασκέδασε με την κιθάρα του ο καλός φίλος του συλλόγου και θαμώνας στο στέκι των ζωγράφων, Θωμάς Δασκάλου.
Ευχαριστούμε θερμά τον Αντώνη Ντόντο που ήρθε από μακριά για να μας συγκινήσει και να μας ταξιδέψει με τη μουσική του. 
Ευχαριστούμε θερμά όλους, όσους μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν σ' αυτή την εκδήλωση, επισήμους και ανεπισήμους και να συμβάλουν στν επιτυχία της.
Υποσχόμαστε κι άλλες ενδιαφέρουσες βραδιές, με πρώτη μια Ρεμπέτικη, την ερχόμενη Πέμπτη (22/12), με τον Θανάση Πρεβέντη και την «Τρικαλινή Μουσικοπαρέα». Υπενθυμίζουμε ότι βρισκόμαστε γωνία Υψηλάντου και Μπότσαρη καθημερινά από το μεσημέρι ως το βράδυ (12 με 12) για όλο το διάστημα μέχρι 7 Ιανουαρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.