Σχετικά με το θέμα της ολοκλήρωσης του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 ο τέως βουλευτής και δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος αναφέρει τα εξής:  "Η ολοκλήρωση του άξονα Κεντρικής Ελλάδος (Ε-65) μετατίθεται δυστυχώς για αργότερα.
Συγκεκριμένα για να παραδοθεί το τμήμα Τρίκαλα - Ξυνειάδα, απαιτείται η κατασκευή της συνδετήριας οδού με τον Εθνικό δρόμο Λαμία - Καρδίτσα που έχει μήκος 7 χιλιόμετρα. Οι εργασίες ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες δεδομένου ότι το δικαστήριο για τον καθορισμό της δαπάνης απαλλοτριώσεων έγινε τον Μάιο και η απόφαση δεν εκδόθηκε ακόμη ! Υπάρχουν αντιδράσεις για την παραχώρηση των ιδιωτικών εκτάσεων και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει σημαντική καθυστέρηση που θα μεταθέσει την λειτουργική παράδοση του έργου για αργότερα.
Αλλά επίσης ανεξήγητη είναι η καθυστέρηση της έναρξης των εργασιών στο πρώτο τμήμα Λαμία - Ξυνειάδα που εχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ από το 2014. Πρόκειται για ένα ημιτελές τμήμα 30 χιλ. προυπολογισμού 320 εκατ. ευρώ που είναι απαραίτητο αλλά έχει μπλοκαριστεί στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.
Φυσικά δεν μπορούμε να συζητήσουμε σοβαρά για το τμήμα Τρίκαλα -ΕΓΝΑΤΙΑ αφού υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος από την κυβέρνηση για την προώθηση του έργου".