Τις ευχές της και την ικανοποίησή της για την νέα σύνθεση της Κυβέρνησης, εκφράζει με μήνυμά της η Τρικαλινή Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα Παλιούρα.

Τα νέα πρόσωπα που εισέρχονται στο Κυβερνητικό Σχήμα, αλλά και οι Υπουργοί και Υφυπουργοί που παραμένουν στις θέσεις τους, συνεχίζοντας το έργο τους, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια κρίσιμη περίοδο για την χώρα.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχουν αποδείξει, πως ακόμη και στις μεγαλύτερες δυσκολίες που ενσκήπτουν, οι πολιτικές αποφάσεις διαμορφώνονται, πάντοτε με σχεδιασμό και ορθολογισμό.

Η αναδιάταξη στο Κυβερνητικό Σχήμα, αφορά την ανανέωσή του, καθώς επίσης και την αξιοποίηση ικανών στελεχών σε κρίσιμες Υπουργικές θέσεις, που θα προσδώσουν νέα κίνητρα, θα προωθήσουν και θα ενισχύσουν το Κυβερνητικό έργο.

Ιδιαίτερα τιμητική για τον Νομό μας, είναι η αναβάθμιση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κώστα Σκρέκα, σε Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τον οποίο και συγχαίρω ολόψυχα.

Είμαι πεπεισμένη, πως και με τα νέα του υπουργικά καθήκοντα θα συμβάλλει τα μέγιστα και με κάθε τρόπο στις τοπικές ανάγκες, μεριμνώντας ιδιαίτερα για τον Νομό Τρικάλων.

Εύχομαι καλό ξεκίνημα και δημιουργική συνέχεια στην νέα σύνθεση της Κυβέρνησης.