Σε υπηρεσίες της πόλης περιόδευσε το πρωί της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου. Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ, ξεκίνησε τις επισκέψεις του από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, όπου συνομίλησε με στελέχη και εργαζόμενους και τους ευχαρίστησε για το πολύ σημαντικό έργο τους απέναντι στην κοινωνία.

Επόμενος σταθμός η ΔΕΗ, με τον κ. Παπαευθυμίου να έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με το προσωπικό της επιχείρησης, τονίζοντας τον κομβικό ενεργειακό της ρόλο για την χώρα μας και την αδήριτη ανάγκη να παραμείνει ισχυρή.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Πυροσβεστική ο υποψήφιος βουλευτής ευχαρίστησε το προσωπικό για την διαχρονική αυταπάρνηση που δείχνει στην εκτέλεση του καθήκοντος και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Τόνισε πως αποτελεί πρώτη προτεραιότητα η επίλυσή τους, ώστε και το προσωπικό να διατρέχει τον μικρότερο δυνατό κίνδυνο, αλλά και να μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πολίτες.

Κομβική ήταν η επίσκεψη στον ΟΑΕΔ, με τον κ. Παπαευθυμίου να συνομιλεί με πολίτες και το προσωπικό του Οργανισμού και να ενημερώνεται για το πώς κινείται η ανεργία στο Νομό μας και ποια προγράμματα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στάθηκε ιδιαίτερα στον κρίσιμο ρόλο του στα χρόνια της κρίσης, αλλά και στην ενίσχυση που απαιτείται, ώστε να συνεχίσει να επιτελεί τον ρόλο του.

Ακολούθησε η επίσκεψη στη ΔΟΥ Τρικάλων, με τη συζήτηση με το προσωπικό και τους πολίτες να επικεντρώνεται σε θέματα φορολογίας και την ανάγκη μίας σταθερής φορολογικής πολιτικής, ενώ η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στον ΟΤΕ.