Νέες ενότητες και δραστηριότητες προστίθενται συνεχώς στη σχετική «στήλη» της ιστοσελίδας του Δήμου Τρικκαίων #Μένουμε Σπίτι… Δημιουργικά.

Αυτή τη φορά, το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων (Παιδαγωγική Γυμναστική) και το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων προσφέρουν στους τρικαλινούς και τις τρικαλινές

– Μαθήματα Υποκριτικής από τον Δρ. Στέφανο Νταλάση, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δήμου Τρικκαίων

– Ασκήσεις σε σκαλοπάτια και τοίχο, από φοιτητές-τριες και διδάσκουσες Παιδαγωγική Γυμναστική

Οι δράσεις βρίσκονται στον σύνδεσμο https://trikalacity.gr/menoyme-spiti-dimioyrgika/ και τις επί μέρους ενότητες για γυμναστική, διάβασμα και δημιουργική απασχόληση παιδιών,

Για τα αθλήματα υποκριτικής ο κ. Νταλάσης σημειώνει: «Μέσα από απλές και συγκεκριμένες οδηγίες οι ενδιαφερόμενοι όλων των ηλικιών θα έχουν την δυνατότητα να επιχειρήσουν τις πρώτες τους υποκριτικές δοκιμές. Επιπλέον, όσοι σπουδάζουν ή ασχολούνται με την υποκριτική τέχνη θα έχουν μια «σύνοψη»- ένα “οδηγό τσέπης” χρήσιμο και πρακτικό».

Για τις ασκήσεις μέσα στο σπίτι, η αναπληρώτρια καθηγήτρια κ. Ελ. Πολάτου τονίζει: Οταν το #μένουμε σπίτι# αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργίας” οι παρούσες εργασίες αποτελούν ένα δείγμα μιας συλλογικής προσπάθειας, φοιτητών και διδασκόντων, στο πλαίσιο των διαδικτυακών μαθημάτων, στο αντικείμενο της Παιδαγωγικής Γυμναστικής (ΤΕΦΑΑ-ΠΘ, Β’εξάμηνο)…. το αποτέλεσμα πρωτότυπο, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί από το ευρύ κοινό, με ασφάλεια, ακολουθώντας τα σημεία κλειδιά και την αναλυτική περιγραφή των ασκήσεων. Έπεται συνέχεια με αρκετά ακόμη αντικείμενα σπιτιού».

#ΜένουμεΣπίτι… Δημιουργικά!