Με το σύνθημα "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ", άρχισε η έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν.Τρικάλων.

Ομόφωνα αποφάσισε να κυματίζουν μεσίστιες στα γραφεία της η Ελληνική Σημαία και η Σημαία της Λ.Ε.Δ στις 20 Ιουλίου.

Ημέρα της μαύρης επετείου της Τουρκικής εισβολής και κατοχής της Κύπρου το 1974. Ένας ελάχιστος φόρος τιμής, σε αυτούς που πολέμησαν γενναία, σε αυτούς που έπεσαν μαχόμενοι και στους χιλιάδες αγνοούμενους.

Στους Ήρωες μαχητές της ΕΛ.ΔΥ.Κ., για τον άνισο αγώνα απέναντι στα Τουρκικά άρματα μάχης και τις ορδές των βαρβάρων του 20ου αιώνα. Η Λ.Ε.Δ Τρικάλων, έχει ένα επιπλέον λόγο να θυμάται την αποφράδα αυτή ημέρα.

Ένας συμπολίτης μας, ένας καταδρομέας έφεδρος Λοχίας, ο Γεώργιος Νάκος, από τον Πλάτανο Τρικάλων, έδωσε τη ζωή του κατά την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Έντονη ήταν η παρουσία της Λ.Ε.Δ στο μνημόσυνο που τελέστηκε στη μνήμη του Ήρωα Γιώργου Νάκου στον Πλάτανο Τρικάλων.

Εκ μέρους της Λ.Ε.Δ. στεφάνι κατέθεσε στον ανδριάντα του Γ.Νάκου που τον πλαισίωναν καταδρομείς της Λέσχης μας ο Γεώργιος Ρούστας ταμίας της Λ.Ε.Δ. Έδωσε υπόσχεση στον Ήρωα,ότι οι καταδρομείς δεν ξεχνούν τη θυσία του και θα τον τιμούν για πάντα,τελειώνοντας με τη λέξη "Αθάνατος".

Ο πρόεδρος της Λ.Ε.Δ. κ.Λουκάς Σκύφτας, στα πλαίσια και στο πνεύμα της εκδήλωσης, απέδωσε στον Πρόεδρο της κοινότητας Πλατάνου κ.Καρατάσιο Σωτήριο, το μετάλλιο τιμής που είχε απονείμει η αντίστοιχη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Λεμεσού Κύπρου, στη Λ.Ε.Δ.Τρικάλων, κατά την εκδήλωση της αδελφοποίησης των δύο Λεσχών τό έτος 2013.

Επιθυμία μας όπως εκτεθεί στο κοινοτικό γραφείο Πλατάνου στη διάθεση όλων των συγχωριανών του Ήρωα. Ο Πρόεδρος της Λ.Ε.Δ. κ.Σκύφτας, αποθέτοντας συμβολικά το μετάλλιο τιμής στον ανδριάντα του Γιώργου Νάκου τόνισε:

"Οι Ήρωες μένουν για πάντα αθάνατοι, πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάμε". Ας γίνει η 20η Ιουλίου ημέρα Εθνικής περισυλλογής.

Να συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι σύσσωμος ο Ελληνικός λαός έχουμε χρέος όσο ποτέ άλλοτε να μην επιτρέψουμε σε κανένα να αμφισβητήσει καθ οποιοδήποτε τρόπο τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και την Εθνική μας κυριαρχία. Το οφείλουμε στους απογόνους μας, το οφείλουμε στους ήρωες προγόνους μας που διαχρονικά πολέμησαν και κράτησαν την πατρίδα μας όρθια. Το οφείλουμε στη μοναδική ένδοξη ιστορία μας.

                         <<Την πατρίδα ουκ ελάσσω παραδώσω>>