Για την αυριανή συνάντηση του ΚΙΝΑΛ για το θέμα της αυτοδιοίκησης μίλησε σήμερα  στη Λέσχη 97,6 ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Λάππας:
«Αύριο στη συνάντηση στο Αχίλλειον άμα δεν πάω εγώ ποιος θα πάει; Θα συζητήσουμε πολιτικά και θα τα πούμε αναλυτικά, δεν θα μπούμε όμως ακόμα σε ονοματολογία.  Να δούμε αν θα πάνε οι πολιτικοί με την κοινωνία ή ερήμην της κοινωνίας, ή αν θα πάμε στα Μετέωρα να μαζέψουμε τους καθαρόαιμους πρώην Πασόκους και να κάνουμε ένα μοναστήρι με πολύ.. ‘καθαρά’ στελέχη.

Γιατί όπως υποστηρίζουν κάποιοι, αν μείνουμε μόνοι μας θα μονάσουμε. Η πολιτική δεν διεξάγεται στο επίπεδο της καλογερικής, αλλά της κοινωνίας. Εγώ θα πω ευθέως ότι είναι πολύ κρίσιμο το ζήτημα των κοινωνικών και πολιτικών συμμαχιών, πρέπει να αφήσουν πίσω τον κομματικό εγωισμό όσον αφορά στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το όνομα του Κώστα Κρεμμύδα το ακούω με ευχαρίστηση, είναι ένας άνθρωπος ιδεολογικά και πολιτικά οργανωμένος και όσον αφορά στην άποψη του για τον Δήμο είναι από τους καλύτερους που υπάρχουν. Είναι λαμπρός άνθρωπος, μπορεί να γίνει εύκολα και λαμπερός, και όσο αφορά στο πέρασμα στην κοινωνία θα το καταλάβουμε από τις αντιδράσεις. Είχα αναφερθεί νωρίτερα σε κάποιο άτομο που έχω βρει ο ίδιος να ενδιαφέρεται, δεν είναι αυτός όμως.
Από τον ίδιο τον κ. Σπαθή έχω πάρει πρόσκληση για την ομιλία του την Κυριακή, δεν θα πάω όμως γιατί έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου. Του εξήγησα προσωπικά ότι δεν έχει κανένα νόημα αυτό που κάνει. Αν και δεν νομίζω καν να κατέβει, αφού είναι ο εαυτός του και άλλος ένας. Η όλη αυτή ιστορία μόνο θλίψη μου προκαλεί.»