Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου κάτι νέο έρχεται στην Ακαδημία Χορού Τρικάλων! Το αθλητικό cheerleading ξεκινάει για πρώτη φορά στην πόλη μας κι αναμένεται να κερδίσει την αγάπη όλων των συμμετεχόντων κι όχι μόνο! Ένταση, χορός, συνεργασία, χάρη, ομαδικότητα, ενέργεια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου αυτού αθλήματος που πλέον έχει διαδοθεί ραγδαία εντός κι εκτός Ελλάδος. Γι’αυτό σας περιμένουμε αυτήν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου ώρα 12:00 στην Ακαδημία Χορού Τρικάλων για το πρώτο δίωρο εισαγωγικό μάθημα στο αθλητικό cheerleading από την εξειδικευμένη προπονήτρια Cheer & Dance της Hellas Cheer Union (Πανελλήνια Ένωση Ομαδικού Αθλητικού Χορού ) , Άννα Αποστολοπούλου (σχολή χορού Goldance Academy Κέρκυρας/Cheerleading Association of Northwestern Greece "Sirens") "TDAngels" first practice is ready to go... DO NOT MISS IT! GET IN THE TEAM...BE ORIGINAL!
Το τμήμα Μαζορετών αποτελεί ένα νέο τμήμα στην Ακαδημία και απευθύνεται σε ηλικίες από 10 ετών και άνω. Το μάθημα ξεκινάει με την εκμάθηση κάποιων βασικών πραγμάτων όπως το μέτρημα στο χορό και το άκουσμα του τέμπο της μουσικής. Ασκήσεις ευλυγισίας και διατάσεων είναι πάντα μέρος του μαθήματος. Οι χορογραφίες που διδάσκονται είναι συνήθως εύκολες καθώς βασίζονται περισσότερο στο συγχρονισμό και στην τεχνική και όχι τόσο στο επίπεδο δυσκολίας. Το cheerleading λοιπόν είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τρόπος χορευτικής άσκησης με τον οποίο μπορούν να ασχοληθούν όλα τα κορίτσια. Δε χρειάζονται γνώσεις χορού και ειδικές προδιαγραφές, όλα τα κορίτσια ανεξαρτήτως ικανοτήτων, μπορούν να συμμετέχουν.
ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ! Το πιο μοντέρνο χορευτικό άθλημα για όλους.
Εγγραφές - πληροφορίες    πραγματοποιούνται    Δευτέρα με Παρασκευή   17:00 – 21:00 , Σάββατο 11:00 – 18:00. Τηλ  2431038082 – 6983976897