Ήταν  πραγματικά κορυφαίο και μοναδικό το απογευματινό των Αργιθεατών στο ξενοδοχείο ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ (2-04-2017). Οπως σημειώνει η πρόεδρος του συλλόγου Ελλη Τσιρογιάννη τυχεροί ήταν οι παρευρισκόμενοι που επέλεξαν το απογευματινό των Αργιθεατών,γιατί δεν υπήρξε μόνο κέφι,χορός,τραγούδι,ξεφάντωμα αλλά μια πλούσια και μεγάλη σε διάρκεια ψυχαγωγία και διασκέδαση.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε με το τραγούδι’’Φίλοι μ’καλώς ορίσατε’’ με την νεοσύστατη χορωδία του Συλλόγου μας.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου καλοσώρισε τους παρευρισκομένους. Στη σύντομη ομιλία της αυτή τη φορά αναφέρθηκε στο κοινωνικό πρόσωπο του Συλλόγου.
Ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων έχει αποδείξει έμπρακτα,πέρα από την πολιτιστική του δράση και την κοινωνική του προσφορά και ψυχαγωγία σε όλα τα ευαγή ιδρύματα του Νομού μας και όχι μόνο,όπως Χρονίων Παθήσεων,ΚΗΦΗ, Ειδικό Σχολείο, Γηροκομείο,εκκλησίες και Μοναστήρια.
Κάθε χρόνο για 14 χρόνια εν όψει των εορτών του Πάσχα ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων ταξιδεύει για την Αργιθέα για να προσφέρει ψυχαγωγία, αγάπη και από το περίσευμά του δώρα σε μαθητές των Δημοτικών Σχολείων.
Έτσι και φέτος θα πράξει. Οι Αργιθεάτες Τρικάλων στηρίζουν το Σύλλογό τους . φαίνεται ότι ξέρουν να διασκεδάζουν για τα καλά σκορπίζοντας άφθονο κέφι και ο γυναικείος πληθυσμός που συμμετείχε απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.
Τα χορευτικά μας στο πέρασμά τους άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκαν,πάντα υπό την επίβλεψη του χορ/λου  Παναγιώτη Μάνου.

Σ’αυτό το απογευματινό έγινε χαμός !! αυτό οφείλεται  στον Άγγελο  Βλάχο.Τον ευχαριστούμε θερμά.
Το Δ.Σ  του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης , 1 και κάτι
Χαλβάς Μπουλουγιώργος,ταβέρνα το Τσικάλι,πτηνοτροφείο Ζάχου φήκη  Τρικάλων τον κ.Αθανάσιο Λιούτα,το εργοστάσιο Γάλακτος Τρίκκη,
Τα καταστήματα της πόλης μας για τά δώρα στη λαχειοφόρο,τα καταστήματα Βιολάντα και Δερμίση, την τηλεόραση Τ.Υ 10,Το Ράδιο ζυγό, τις εφημερίδες για την προβολή της εκδήλωσης, καθώς και τις κυρίες του χορευτικού για τα σπιτικά εδέσματα.Τιμιτικές προσκλήσεις δεν εστάλησαν από το Σύλλογο.
Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ο Ανδρέας Στεργίου γεν. Γραμματέας της ΠΟΑΣ,ο Νίκος Πολύζος επίτημος πρόεδρος  Θεσσαλικών Συλλόγων Νυρεμβέργης , η  Δ/ντρια Υγείας κ. Στέφη Κωστοπούλου, η πρόεδρος
κ. Ντίτα Μπονώτη,  η Μαργαρίτα πουλιανίτη και η Ρούλα Ριζοπούλου από το Σωματείο ‘’Φίλες της Αγάπης ‘’η κ. Μαίρη Σερέτη αντιπρόεδρος
Εφορείας  του τοπικού τμήματος Ε.Ε Σ, ο κ. Σωτ. Τσιρογιάννης πρόεδρος ΑμεΑ, οι τ. πρόεδροι του Συλλόγου Κωτής Γεώργιος,Κίσσας Δημήτριος και Καναβός Αργύρης,ο Κωστάκης Αθανάσιος τ. Δ/ντής Ταχ. Ταμιευτυρίου  και πάντα εθελοντής φωτογράφος στις εκδηλώσεις του Συλλόγου, και πολύ εκπαιδευτικοί.
Η εκδρομή μας φέτος θα γίνει 27 και 28 Μαίου.Θα ενημερωθείτε πολύ σύντομα.Όλοι φεύγοντας ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στο Δ.Σ του Συλλόγου στην Πρόεδρο ,στο Βασίλη Μαναό, στο Νίκο Καλομπάτστο,στην Παναγιώτα Κωτή ,στη Γεωργία Σβεντζούρη,στο Χάρη Σιαμαντά,
 Και στο Σωτ. Μαραγκιανιό.
Το απογευματινό του Συλλόγου θα μεταδοθεί από την τηλεόραση Τ.Υ 10  θεσσαλίας την Πέμπτη 6-04-2017 και ώρα 8:30 μ.μ
Ήταν όλα υπέροχα!! Ένα απογευματινό που θα μας μείνει αξέχαστο !!!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.