Κορωνοπάρτι είχε διοργανώσει ένας Τρικαλινός, με την συμμετοχή περίπου 200 ατόμων, αλλά έγινε αντιληπτός από την Αστυνομία και τελικώς έλαβε το πρόστιμο των 1.500 ευρώ. 

Το πάρτι είχε προγραμματιστεί σε ανοικτό χώρο στα Τρίκαλα, ωστόσο λόγω των εντατικών ελέγχων που γίνονται σε καθημερινή βάση από τις Αστυνομικές αρχές σε ολόκληρη την Θεσσαλία, έληξε με το πιο άδοξο τρόπο! 

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού, κατά το τελευταίο 24ωρο, από τις Υπηρεσίες των -4- Διευθύνσεων Αστυνομίας δικαιοδοσίας μας (Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας):

πραγματοποιήθηκαν -1.284- έλεγχοι ατόμων και καταστημάτων και

συνελήφθησαν -3- άτομα.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενες συλλήψεις έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου και σε περιοχή του Δήμου Αλμυρού, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, ως ακολούθως: 

1) Στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, συνελήφθη χθες (08-07-2021) το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας αλλοδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε εσωτερικό χώρο, κατά παράβαση της αναστολής λειτουργίας. 

Σε βάρος του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των -3.000- ευρώ και στην επιχείρηση των -5.000- ευρώ.

 

2) Σε περιοχή του Δήμου Αλμυρού, συνελήφθησαν, σήμερα (09-07-2021) τις μεταμεσονύχτιες ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, δύο ημεδαποί, διότι κατελήφθησαν ο μεν πρώτος ως προσωρινά υπεύθυνος να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο ο δεύτερος διοργάνωνε πάρτι, με τη συμμετοχή περίπου -100- ατόμων. 

Σε βάρος του προσωρινά υπεύθυνου επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των -5.000- ευρώ, ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για -7- ημέρες.

Επιπλέον:

στην Καρδίτσα, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των -2.000- ευρώ σε ένα ημεδαπό, διότι ως ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος δεν είχε τοποθετήσει αντισηπτικά πάνω στα τραπέζια, ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για -7- ημέρες.  

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας τονίζεται ότι οι παραπάνω έλεγχοι που έχουν σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας συνεχίζονται.