Ο πολύ γνωστός και αγαπητός Κωνσταντίνος Καβράκος μας εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά και μας εκπλήσσει ευχάριστα με τα άρτια επιμελημένα του video στο κανάλι του στο youtube. 

Ο ταλαντούχος κομμωτής με έναν πολύ σύγχρονο και έξυπνο τρόπο, με άνεση και οικειότητα μπροστά στον φακό έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό μια σειρά επεισοδίων, μέσω των οποίων παρουσιάζει τα μυστικά της δουλειάς του, προτάσεις, ιδέες και τάσεις για την γυναικεία κόμμωση, υπό τον ευρηματικό τίτλο Hairflix.

Πρόκειται για ολιγόλεπτα video υψηλού επαγγελματικού επιπέδου, με όμορφα πλάνα της πόλης, με έντονη μουσική και γρήγορες εναλλαγές της εικόνας, όπως ακριβώς ταιριάζει στο ύφος ενός νέου, σύγχρονου ανθρώπου με ανοικτούς ορίζοντες. 

Γιός του αείμνηστου κομμωτή Κώστα Καβράκου, που έγραψε την δική του ιστορία στην πόλη στον χώρο του ανδρικού κουρέματος, ο Κωνσταντίνος μαζί με τον αδελφό του Στέφανο με αγάπη και πάθος για την δουλειά τους διατηρούν εδώ και αρκετά χρόνια το δικό τους κομμωτήριο, που ως γνωστόν βρίσκεται στην οδό Βύρωνος. 

Με σπουδές αρχικά στην σχολή Διαμαντόπουλου στην Αθήνα και στην συνέχεια σε κορυφαίες σχολές του εξωτερικού, όπως την διάσημη Toni and Gay στο Λονδίνο, την Saks και την Alexandre de Paris στο Παρίσι, ο Κωνσταντίνος με τις γνώσεις του, την εμπειρία του μα πάνω απ΄ όλα με το ταλέντο του συμμετέχει εδώ και 10 χρόνια στην κορυφαία οργάνωση σε παγκόσμιο επίπεδο, Haute Coiffure Francaise, λαμβάνοντας μέρος σε υψηλού επιπέδου σόου κομμωτικής. 

Τί άλλο να πει, λοιπόν, κανείς; 

Ο Κωνσταντίνος Καβράκος είναι ο ταλαντούχος κύριος Hairflix! 

Μ.Σ. trikalaenimerosi.gr