Κερδοφορία και θετικά αποτελέσματα για μια ακόμη χρονιά για την ΠΑΔΥΘ ΑΕ. Η Περιβαλλοντική Αναπτυξιακή Δυτικής Θεσσαλίας, φορέας διαχείρισης απορριμμάτων με μετόχους τους Δήμους, επιτυγχάνει και πάλι θετικό πρόσημο στα οικονομικά, ως αποτέλεσμα της χρηστής οικονομικής διαχείρισης.
Παραλλήλως, έχει αποθεματικό για τις απαραίτητες επενδύσεις, ενώ συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, με την υιοθέτηση της συνείδησης ανακύκλωσης από τους πολίτες.
Τα οικονομικά στοιχεία πάντως είναι σαφή: Για τη χρήση του 2015, ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 2.547.239 ευρώ, έναντι 2.489.139 ευρώ το 2014. Επίσης, τα κέρδη προ φορών σχεδόν διπλασιάστηκαν από πέρυσι: από 367.379, σε 625.445 ευρώ το  2015. Επίσης, με την αλλαγή του σχετικού νόμου, η ΠΑΔΥΘ συνεισφέρει και στον κρατικό προϋπολογισμό, αποδίδοντας το 2015 περίπου 400.000 ευρώ από ΦΠΑ (196.885,14 ευρώ) και φόρο εισοδήματος (179.391,45 ευρώ). Κι όλα αυτά, παρά τη σταθερή τιμή για επτά ολόκληρα χρόνια, από το 2009, στο τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών στους ΟΤΑ της δυτικής Θεσσαλίας. Αξιοσημείωτο, επίσης, ότι όλα αυτά τα στοιχεία, τα πολύ θετικά για την εταιρεία και κατ’ επέκταση για τους Δήμους και τους δυτικοθεσσαλούς, είναι σε αντίθεση με τον όγκο απορριμμάτων. Η κρίση οδήγησε μείωση της κατανάλωσης, η οποία με τη σειρά της οδήγησε σε μείωση των παραγόμενων απορριμμάτων και αυτών της ανακύκλωσης. 
Ταυτοχρόνως, οι πολίτες είδαν άλλους 1.500 κάδους να τοποθετούνται σε διάφορα σημεία, ενώ η εταιρεία προχώρησε και σε βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις της. Σημαντικό, όμως, είναι το μέλλον και συγκεκριμένα, τα θέματα του ΧΥΤΑ.
Η ΠΑΔΥΘ το 2015, επίσης, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Δ.Σ., Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, έθεσε στέρεες βάσεις για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την προστασία του περιβάλλοντος.
Συγκεκριμένα:
- η εταιρεία ολοκλήρωσε  τα στάδια της μελέτης για τη Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων, προκειμένου, μόλις εγκριθεί το περιφερειακό σχέδιο διαχείρισης αποβλήτων, να υποβληθεί ο φάκελος στο ΕΣΠΑ κα να αρχίσει η κατασκευή του έργου.
- η ΠΑΔΥΘ είναι πλέον συνεπιβλέπουσα στην κατασκευή της επέκτασης του ΧΥΤΑ, με συνολικό προϋπολογισμό 4.865.870,20 ευρώ
- προωθείται η δημιουργία «Πράσινων Σημείων