Το πιο όμορφο και κεφάτο, το μεγαλύτερο θεματικό αποκριάτικο πάρτι των Τρικάλων, άνοιξε το τριήμερο της αποκριάς. Όπως κάθε χρόνο, τα μέλη και οι φίλοι της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων ανταποκρίθηκαν σε μια ακόμη βραδιά εμπνευσμένη από τον κινηματογράφο. Με θέμα τα μιούζικαλς και τη μουσική, οι αμφιέσεις που κατέκλυσαν τον «Μανδραγόρα», εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά με την ευρηματικότητα, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα: Μάγος του Οζ, Grease, Cats, Ειμι Γουάινχάουζ, Κάρμεν Μιράντα, Pulpe Fiction, Φάντασμα της Οπερας, Lady Gaga, Elvis Presley, Μαρία Ιωαννίδου (από τις ελληνικές ταινίες), Mary Poppins, χίπιδες, μιούζικαλς από την περίοδο του Μεσοπολέμου… και τόσες άλλες αμφιέσεις, που και φέτος εντυπωσίασαν.


Το αποκριάτικο πάρτι της Λέσχης κάθε χρόνο μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό, χάρη στους φίλους και τα μέλη της, είχε επίσης χορό. Πολύ χορό. Πάρα πολύ χορό! Μέχρι πολύ νωρίς το πρωί, με μουσικές και νότες από κάθε είδος, με αστείρευτο κέφι. Κι ο διαγωνισμός, ετήσιος, κλασικός, με πειράγματα και γέλια, σε μια μοναδική στιγμή αυτοτρολαρίσματος, είχε ως νικητή, όπως όλοι αποφάσισαν διά βοής, έναν… μη λάτρη της μουσικής.
Μια όμορφη βραδιά, μια αξέχαστη και για το 2017 διοργάνωση, με τη φιλοξενία και τη συμπαράσταση του «Μανδραγόρα», του οποίου τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό ευχαριστούμε θερμά.
Το μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι των Τρικάλων καλωσορίζει τις εκδηλώσεις του τριημέρου. Ευχόμαστε σε όλους, καλή Αποκριά!