Το δικό του δηκτικό σχόλιο εξέφρασε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας, μετά την αναφορά του ονόματος του από τον Μιχάλη Ταμήλο για συμμετοχή στο ‘κατεστημένο’ του γραφείου Οικονόμου:
« Οι…περισπούδαστες πολιτικές αναλύσεις του Μιχάλη είναι τόσο περισπούδαστες όσο και οι οικονομικές αναλύσεις που έκανε όταν ήταν Δήμαρχος για την οικονομική κατάσταση του Δήμου. Αδυνατώ να τον παρακολουθήσω σε αυτά τα ‘πετάγματα’ του, που τα χαρακτηρίζω ως ελαφρά. Αυτά που λέει δεν είναι καμία σοβαρή πολιτική ανάλυση, παρόλο που εθήτευσε και στην…άκρα αριστερά. Η βασική μου πολιτική θέση είναι ότι ο καθένας ανήκει στον εαυτό του και κρίνεται από τα λόγια και τις πράξεις του, ξεφύγαμε από τη λογική των ιδιοκτησιών.
Δικαιολογημένα και η Σούλα Μερεντίτη αντέδρασε, είναι γνωστές οι πολιτικές θέσεις της, όπως και του Γιώργου Οικονόμου, όπως για παράδειγμα στην εκλογή πρόεδρου στο ΚΙΝΑΛ.
Οι φήμες ότι έχουμε έναν υποψήφιο και δεν τον αποκαλύπτουμε , ή ότι θα ξαναείμαι εγώ στο τέλος ο επικεφαλής και πάλι γιατί δεν βρίσκεται ο κατάλληλος, είναι εσχατολογίες και ανήκουν στο επίπεδο του πολιτικού κουτσομπολιού στο οποίο δεν τρέφω καμία εκτίμηση.»