Κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων το πρωί της Δευτέρας ο γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, Παναγιώτης Διαμαντόπουλος σε ηλικία 57 ετών. 

Ο γνωστός και αγαπητός Τρικαλινός νοσηλευόταν στην κλινική covid του νοσοκομείου και δυστυχώς άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και στην κοινωνία των Τρικάλων.

Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος άφησε το στίγμα του στον συνδικαλιστικό χώρο, προερχόμενος από την τοπική αυτοδιοίκηση. Ήταν χρόνια συνδικαλιστής και εξελέγη στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων τον Σεπτέμβριο του 2019. 

Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων στο συλλυπητήριο ψήφισμά του αναφέρει τα εξής: 

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Τρικάλων μετά την θλιβερή αναγγελία θανάτου του Παναγιώτη Διαμαντόπουλου, Γενικού Γραμματέα, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε:

1. Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία. 

2. Να αποσταλεί στεφάνι στην σορό του. 

3. Να εκφωνηθεί ο επικήδειος. 

4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος υπήρξε άνθρωπος με ακέραιο χαρακτήρα, αξιόλογος συνεργάτης και σωστός οικογενειάρχης.       

Στο συλλυπητήριο μήνυμά της ΔΑΣ αναφέρει:

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (Δ.Α.Σ) και οι εκλεγμένοι της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, εκφράζουμε  τα θερμά  μας συλλυπητήρια στους οικείους και στην οικογένεια του συναδέρφου μας Παναγιώτη Διαμαντόπουλου, για τον άδικο και πρόωρο θάνατο του. 

Οι Εκλεγμένοι με την Δ.Α.Σ

Αρμάγος Δημήτρης

Λιατίφης Γιώργος

Παππή Κωνσταντίνα

Τσίγκας Πέτρος

 trikalaenimerosi.gr