Οι Τομεακές Οργανώσεις Τρικάλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν καλοκαιρινό  γλέντι με λαϊκή και δημοτική ορχήστρα , με πολύ κέφι και χορό, την Παρασκευή  24 Ιουνίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Πάρκου Ματσόπουλου και θα ξεκινήσει στις 9 μμ . Θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό, στις 10μμ,  ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου «θα είναι μια πολιτική παρέμβαση ενάντια στη φιλολογία που αναπτύσσεται ότι η κρίση βρίσκεται στο τέλος της και στο  «κρύο» ανέκδοτο της δίκαιης ανάπτυξης.
Ταυτόχρονα θα αποτελέσει μια ψυχαγωγική ανάσα στην καθημερινότητα …και τον καύσωνα, που δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την εθελοντική εργασία αλλά και την προσφορά σε τρόφιμα , ποτά και σε  κάθε απαραίτητο υλικό των μελών και φίλων του ΚΚΕ.
Την «ευθύνη» της διασκέδασης έχουν αναλάβει με την προσφορά  «δοκιμασμένοι» μουσικοί  , που αναμένεται  να ανεβάσουν το κέφι κατακόρυφα.
Στο λαϊκό πρόγραμμα: Ευθύμιος Γρηγορίου μπουζούκι, Γιάννης Πέτρου τραγούδι και κιθάρα , Νίκος Κεραμιώτης τραγούδι , Πόπη Σφήνου τραγούδι  και στο δημοτικό πρόγραμμα : Τσιμπίδας Νίκος κλαρίνο, Ντάκος Σωτήρης κιθάρα, Κωστίκας Βασίλης τραγούδι, Στέφανος Γκότζιας τραγούδι, Θόδωρος Μούτος ακορντεόν».