Δυο ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, μια στον Real FM  και μια στον FLASH 96  παραχώρησε το τελευταίο 48ωρο ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας. Άσκησε για ακόμη μια φορά δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση και τον τρόπο που κινείται υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση πάντα δηλώνει αισιόδοξη και στο τέλος πληρώνουν τα μέτρα οι πολίτες». Ο κ. Κ. Σκρέκας συμπλήρωσε πως «η κυβέρνηση δεν ξέρει πως πάει προς λάθος κατεύθυνση και ο πρωθυπουργός δεν καταλαβαίνει γιατί πάμε προς τα εκεί».
 «Το θέμα είναι πώς θα κλείσει η διαπραγμάτευση, το ένα κομμάτι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κ. Σκρέκας «και από την άλλη πλευρά όμως το θέμα είναι ποια είναι η στρατηγική που εφαρμόζει αυτή η χώρα και πού πάει αυτή η κυβέρνηση. Δηλαδή, η πολιτική που έχει αποφασίσει να εφαρμόσει ο πρωθυπουργός, ο κ. Τσίπρας με την κυβέρνησή του, αυτή η επιβολή των φόρων βοηθάει αυτό το οποίο είναι το ζητούμενο; Το ζητούμενο σήμερα είναι να εκκινήσει η οικονομία, το ζητούμενο είναι να ανακάμψει, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας ώστε μέσα από τις ίδιες τις δουλειές να έχουμε και αύξηση εισοδήματος για τα νοικοκυριά αλλά και αύξηση εσόδων στο κράτος. Εδώ βλέπουμε μία αντίθετη πολιτική.
Η κυβέρνηση ΔΕΝ μαθαίνει από τα λάθη της, ο πρωθυπουργός ΔΕΝ καταλαβαίνει για ποιο λόγο πάει έτσι άσχημα η οικονομία και αυτό το πράγμα επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα. Ακόμα και ας μην ακούγεται πολύ ευπρεπές, αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός δείχνει ότι είναι ακατάλληλος γι' αυτή τη θέση. Φαίνεται από τη συμπεριφορά του, φαίνεται από την πολιτική που ακολουθεί και με την οποία κατευθύνει τους υπουργούς του, φαίνεται με τον τρόπο που αντιμετωπίζει την καθημερινότητα».
Τέλος ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων και Πρώην Υπουργός τόνισε την ανάγκη προστασίας της πρώτης κατοικίας καθώς και την ανάγκη διακανονισμού των κόκκινων δανείων των επιχειρήσεων που αποφεύγουν τις πληρωμές.