Στη λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας περιόδευσε το πρωί της Παρασκευής ο Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας, ο οποίος έχοντας διατελέσει Υπουργός Ανάπτυξης το 2014 γνωρίζει άριστα τα προβλήματα που απασχολούν την αγορά.

Γι’ αυτό άλλωστε στο πρόσωπο του οι πολίτες αναγνωρίζουν έναν πολιτικό που, όπως έχει κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και την επομένη των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, απ' όποια θέση και αν βρεθεί, θα προωθήσει άμεσα τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.

Όπως επισήμανε στις συνομιλίες του με παραγωγούς και καταναλωτές ο Πρώην Υπουργός, το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας προβλέπει μείωση φόρων, επενδύσεις και νέες καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Αυτό, είπε, θα οδηγήσει σε αύξηση των εισοδημάτων για όλους τους πολίτες και συνεπώς στην αύξηση της καταναλωτικής ζήτησης.

Σε ό,τι αφορά δε τους παραγωγούς, ο κ. Κώστας Σκρέκας υπογράμμισε ότι από τις 8 Ιουλίου θα ξεκινήσουν εντατικοί και οργανωμένοι έλεγχοι προκειμένου η Πολιτεία σε στενή συνεργασία με την αγορά να περιορίσει το φαινόμενο των Ελληνοποιήσεων που πλήττει και τα Τρικαλινά προϊόντα.

Επίσης, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατευθεί και να αναπτυχθεί ο θεσμός των λαϊκών αγορών, καθώς εξασφαλίζει για την ελληνική οικογένεια ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.