Μηνύματα νίκης καταφτάνουν από κάθε άκρη για τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Κώστα Σκρέκα.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων και Πρώην Υπουργός συνεχίζει τις περιοδείες του ανά το Νομό φέρνοντας στο επίκεντρο τις πολιτικές για την ανάπτυξη της περιφέρειας και τη στήριξη του αγροτικού κόσμου.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Πρώην Υπουργός επισκέφθηκε το Δήμο Φαρκαδόνας και συγκεκριμένα τα χωριά Κεραμίδι, Νομή, Πετρόπορος Ταξιάρχες και Φανερωμένη.

Το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στις τιμές των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων, οι οποίες έχουν «βουλιάξει» σε πολύ χαμηλά επίπεδα, καθιστώντας σε πολλές περιπτώσεις ασύμφορη την παραγωγή.

Ο Πρώην Υπουργός και Υποψήφιος Βουλευτής τονίζει με κάθε ευκαιρία ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα λάβει αυστηρά μέτρα ώστε να χτυπήσει στη ρίζα του το φαινόμενο των παράνομων Ελληνοποιήσεων που πλήττει και τα Τρικαλινά προϊόντα.

Ταυτόχρονα, θα δώσει έμφαση στη μείωση του κόστους παραγωγής, ώστε να αυξηθούν οι αποδόσεις και να ενισχυθεί το εισόδημα των παραγωγών. Επίσης, το εισόδημα θα αυξηθεί με τις φορολογικές ελαφρύνσεις που θα εφαρμοστούν από την αρχή του 2020. 

Η Νέα Δημοκρατία, πρόσθεσε ο κ. Κώστας Σκρέκας, στήριξε και θα στηρίξει με όλα τα δυνατά μέσα τους ανθρώπους του μόχθου και της παραγωγής.

Οι επενδύσεις σε υποδομές, οι μειώσεις φόρων και η ισχυρή ανάπτυξη θα οδηγήσουν στη δημιουργία, πολλών και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίαςστα Τρίκαλα και σε όλη την περιφέρεια, για να παραμείνουν οι νέοι άνθρωποι στον τόπο μας και να αρχίσουν σταδιακά να επιστρέφουν όσοι έχουν φύγει.